Thursday, 27 December 2012

Kota Bharu aku datang....

Mode : cuti2 balik kampung.  Lagi best sebab trip sponsor by Irfa sebab nak hantar si kakak balik kampung....tapi kali ni kebetulan en Sammy pun ade kat kampung jugak so dia dengan sukarela nak pickup kami kat airport so kami tak payah susah2 kena naik bas....nanti nak belanja en Sammy makan pizza lah...hehe

Fyi, sekarang kat berita mmg hot topik pasal banjir kat kelantan, tapi alhamdulillah kampung aku tak terkena banjir tu. Tapi tadi mase nak landed pun tengok banyak kawasan yg dilanda banjir...tak sempat nak snap gambar sebagai bukti...kesiann...ni semua ujian Allah...harap mereka tabah....

8 comments:

  1. alhamdulillah selamat sampai
    salam sayang buat puteri ku itu
    huhu # sudah merindu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...sampai dgn selamat....

      Delete
  2. buat mereka yg terlibat, bersabarlah dgn ujian ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dahla sekarang time nk bukak sekolah pulak....kesian kat dorang...tapi nak wat camane....

      Delete
  3. di tambah pulak dengan perbelanjaan bukak sekolah hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah..dorang mesti stress....

      Delete
    2. saya pun tak balik kelantan cuti ni.
      ade kat johor.
      dengar kata sesetengah tempat tu teruk kena banjir..

      Delete
    3. Oo..kate banjir teruk kt rantau panjang kan...habisla pasar tu agaknye....

      Delete

Have a nice day... ☺