Thursday, 3 January 2013

Drama Setia Hujung Nyawa...

Korang layan tak drama Setia Hujung Nyawa kat tv3 pukul 7 malam...macam best pulak tengok muda-mudi bercinta....feeling kejap...puih...

Macam sweet pulak pelakon dia tu...pelakon baru nama Amar Asyraf (mamat rambut kembang dalam cite Dalam Hati Ada Taman) dan Nelydia Senrose (aku ingat lagi dulu budak ni berlakon cite Spa Q).



Dalam drama ni Zain dan Ersalina terpaksa kawin sebab tunang Zain tak jadi kawin dengan dia. So macam biasa mula-mula tak brapa suka tapi lama-lama mamat tu dah boleh dan cuba terima hakikat untuk terima dan sayangkan wife dia ...sekarang ni masih dalam episod-episod manis la..gaduh manja je hari-hari sebab wife tak pandai buat keje rumah... yelah dalam cite ni wife dia baru je habis sekolah, tengah tunggu result spm so masih budak2 lagi...kelakar bila Zain tu dah mula rasa jeles...sweet sangat...(mata ke atas...)

Tapi lepas ni bermula la kisah sedih selepas Zain ni dapat tau yang wife dia dah pregnant tapi bukan zuriat dia sebab dorang belum pun bersama lagi...nak tau kisah seterusnya kena la layan cite ni ye ataupun nak lagi cepat baca lah novel dia....taraaaa...


Aku tak baca pun novel dia lagi...nanti tak boleh nak feel sebab dah tau ending....hehehe

Kalau dulu ramai orang dok cite pasal drama Vanilla Coklat (Aiman Hakim & Izara Aishah) tu bajet sweet couple sangat, tapi aku tak layan sebab tak minat dengan pelakonnya...so di sini bermaksud aku memang layan drama atau cite melayu tapi tengok dulu sapa pelakon dia..hehehe

Sekian...

6 comments:

  1. Drama kat tv sekarang lebihkurang je tema dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes!! Mmg pon...asik2 cite pasal kawin paksa...tapi sy tengok pelakon dlu bru layan blh layan...hehe

      Delete
  2. sempat tgk 2 espisod jerr sebelum balik tempat ngajar....sekarang x sempat nk tgk tv

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..ye ke, ala takpe.. cite melayu ni pusing2 situ je, jalan cita same..tapi stakat nak feeling2 tu buleh la layan..huhu

      Delete
  3. dah baca novel so tengok gitu2 je sbb dah tahu,kalau dah melekat nanti susah nak tinggal.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Episod smlam dah start nak bg penonton sakit hati...taknak follow lah...huhu

      Delete

Have a nice day... ☺