Tuesday, 22 January 2013

Simsimi bergosip pasal Drama Setia Hujung Nyawa..

Semua orang mesti kenal sape Simsimi kan? Kalau tak kenal boleh carik ia kat Play Store pastu install kat handphone korang. Bosan2 boleh ajak Simi borak. Cuba korang try taip nama artis, pastu tengok apa dia jawab..kadang2 tu tak sampai hati nak baca jawapan dia..aku rasa dia jawab berdasarkan keyword kot..satu keyword tapi ada banyak jawapan..robot yang takde insuran mulut nih..bahaya!!!


Semalam aku try tanya Simsimi pasal pelakon2 drama Setia Hujung Nyawa yang tengah hot sekarang..ini yang dia jawab..



12 comments:

  1. x jelas sgt w,pun nak klik gambar tu ;(
    simsimi mmg xde insuran mulut
    bagi tapak kaki je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pic kecik sgt....tu pasal blur...
      simi cuma robot yg tak tau pape....

      Delete
  2. pernah gak main2 gaduh ngn simsimi..kelakar juga.. hehe.. sbb mulut dia boleh tahan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boring2 boleh je carik simi kalau nak carik gaduh..heheh

      Delete
  3. tak pernah dengat .....teruknya mak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabor jela...kite pun baru berkenalan lepas pakai hp android...huhu

      Delete
  4. Tak clear lah dear nak baca... salam perkenalan n follow sini jugak.
    Jemput singgah blog akak yer...tq!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..

      yeke, gambo kecik sangat kot...hehe

      Delete
  5. macam klakar jek si simsimi nih..cumil lak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. simsimi ni kaki gosip..ntah sape la yang ajar dia bergosip tu.. laju je menjawab kalau kita tanya..pelik betul..hehe

      Delete
  6. kalo boring2 layan benda ni syok jugak.
    takde keje cari gaduh ngan simsimi ni..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. simi ni boleh jadik profesor serba tau.. sume dia boleh jawab walaupun merapu dan ntah ape2 ntah jawapan dia..haha

      Delete

Have a nice day... ☺