Sunday, 10 February 2013

Menikmati Sepinggan Meatball di IKEA....

Harus laa korang kenal gambar ni kan?? Terhangat di pasaran ni. Nak beli sepinggan pun kena beratur panjang dan bersesak nak mencari meja pulak lepas tu.. Yelah aku pegi time weekend konfem la ramai orang nak shopping pastu makan kat IKEA tu...ye dok??


MEATBALL ni aku ambik yang 10 ketul je..takleh makan banyak2 nanti gemukss. Aku suka sos dia tu..sedap sehingga menjilat jari dan garpu..hehehe..


CHICKEN WING pulak aku ambik yang 05 ketul tapi share2 dengan member..kepak dia besar dan gagah. Tapi walau bagaimana pun tekak aku tetap mengatakan yang CHICKEN DELI WING @ PIZZA HUT lagi terbaikk, bau melekat kat tangan tu..sedap gilos.


Sekiann...

16 comments:

  1. sedapnye meatball tu.
    saya kat umah mkn goreng pisang je..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. goreng pisang pun sedap ape..kalau kat johor cicah dgn sambal kicap...best tuu...

      Delete
  2. salam...best nye meatball. masalah nye nk dapatkan makanan tu kena beratur panjang, bila g IKEA en asben ajak makan kat luar jer. Malas nk beratur. huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...sebab dah datang jauh2 ni..paksa jugak member ikot. Gigih beratur walaupun kena q panjang nih..tak cukup sepinggan tu siap makan member punye sekali...hahah

      Delete
  3. kan? weekend la paling tabah nak beratur.. =,='

    ReplyDelete
    Replies
    1. weekend mmg ramai gilos orang..semua nak lepak makan situ..

      Delete
  4. hye hye :D

    xpnah rse meatball IKEA.
    salu rse bebola yg jual skali dgn naget jer.
    nmpk mcm sedaap, tp klo jenjln nek kete, xtau jln nk ke IKEA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai... yeke? Sy pon tak tau jalan sbnarnye....tapi sampai jugak lepas follow signboard tu...nilai-damansara sejam jugak drive...

      Delete
  5. Sedapnyerrrr...kena try nanti.

    ReplyDelete
  6. tak balik kampung ke cuti panjang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..tak balik kak, dok sini je..biarlah irfa n family cuti sakan...hehe

      Delete
    2. Sakan tido je la
      mkn2 pun biasa je
      hujan sepanjang hari mcm nk banjir

      Delete
    3. seha, cikviva & sammy tak balik sebab tu takde masak lemak ketam, kerabu perut & gulai tempoyak ayam...itu kah sebabnya?? huhuhu

      Delete

Have a nice day... ☺