Monday, 15 April 2013

Ada SESUATU dari Korea..

Entry ni untuk Mr Orga & wife.

Terima benda ni Jumaat lepas, dapat dua ketul sebab lagi satu Irfa punya. Kitorang pakai address yang same so senang la nak pos..terima kasih daun keladi untuk blogger Skampung..

Suka baca belog beliau sebab dia cite pasal pengalaman pergi holiday kat Korea baru2 ni, so disebabkan aku memang dah lama berangan nak pegi sana so haruslah aku baca & khatam belog ni. Mana tau boleh buat rujukan satu hari nanti.



#teruja sebab first time dapat sesuatu dari rakan2 blogger..hehe

8 comments:

  1. kalau Orga baca entri ni.

    Terima kasih daun keladi
    kalau ada..pos la lagi :)

    ReplyDelete
  2. JM pun suka baca lblog skampung tu..ada unsur Humor...mmg tak jemu

    Arghh..jelesnya Irfa dpt ole-ole :-)

    ReplyDelete
  3. Cik Viva pun dpt gak..aduh..tambah lagi satu kejelesan nya uwaaa

    ReplyDelete
  4. tak aci ,,, sekali dapat 2 ketoi

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺