Thursday, 11 April 2013

Jom Kita Mengundi..Ku pilih Malaysia..

Nampaknya ramai yang sudi join GA aku tu..heheh. Nanti aku announce sapa yang menang ehh..

Tadi adik aku kol, dia suruh check detail nanti aku mengundi kat mane, aku so bukak la website spr ni. Actually aku tak sempat nak daftar pun..tapi disebabkan aku ada apply br1m aritu, so secara otomatik nama aku didaftarkan, baguslah..terima kasih spr untuk jasa baik anda..


Kebetulan aku memang dah plan nak balik kampung awal May tu maybe Rabu kot sebab hari tu public holiday so sambung aku plan cuti sampai isnin or selasa..tengok la camane nanti. 

Lagipun aku nak jugak tengok suasana hari mengundi tu camane maklum la first time kan..huhu

#undibiarlahrahsia ^ ^

13 comments:

  1. Replies
    1. ops dedaun kat sup pho vietnam tu ada spesis daun selasih.. satu lagi yang berbau & panjang mcm rumpot tu org sana panggil ngo gai.. mak kata kat kampung2 dolu2 ada tapi org kita tak makan sbb bau tu kureng sikit...

      Delete
    2. ooo...selasih rupanya. Daun tu lain macam je bau dia..tapi bila makan sup tu macam kena pulak..

      Delete
  2. saya pilih parti..................rahsia..huhu

    ReplyDelete
  3. SAMA JE ENTRI KITA
    SOKMO GITU

    ReplyDelete
  4. Selamat mengundi... saya di KL jerk.. nk undi sape blm decide lg hihihi....

    ReplyDelete
  5. wah.. auto daftar ya.
    bolehlah claim tiket pulang mengundi.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. auto daftar awak...
      adik nak claim tu..bajet balik kg..hahah

      Delete
  6. rugi tak mengundi ...jom pi mengundi

    ReplyDelete
  7. dekal kl ni tak nampak sangat, tapi kalau balik kampung tak nampak jalan, penuh dengan bendera parti masing-masing...papepun, undi adalah rahsia :)

    ReplyDelete
  8. #k.nieda,
    first time nak undi, jgn undi rosak sudah...hehe

    #orga,
    kat pekan ni dah bersesak dah dgn bendera bermacam2 kaler selain biru & hijau tu..suke2 la budak yg keje pasang bendera tu...masyukkk

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺