Monday, 27 May 2013

THE WINDMILL STATION @ KOMPLEKS SUKAN AIRPORT, NILAI..

#Ini last update untuk entry Officemate Farewell..^^

Dinner sempena farewell tu kami raikan kat restoren The Windmill Station yang terletak dalam bangunan Kompleks Sukan Airport tu jugak. Direction ke sini sangat senang, hanya perlu ikut je signboard ke NCI Hospital atau Nilai College, konfem korang akan jumpa kompleks ni sebab ia betul2 berhadapan dengan hospital tu..(*info untuk mereka yg tinggal luar dari Nilai..)


Actually restoren ni baru lagi bukak. Dekorasi dalam restoren tu pun cantik dan selesa, yang paling aku suka sudah semestinya wallpaper gambar kincir hangin tu...haruslah kami berposing habis satu roll kodak kat situ je, bajet macam kat Amsterdam la konon....puii..(tangan kedada =P)


Overkah kami?? hehehe..



*Harus ambik gambar trademark...cutlery set with tissue..

Malam tu kami makan apa yang dah diorder je oleh pihak committee. Ingat boleh la order menu lain..hehe. Tapi takpelah, menu ni pun dah memadai..jangan nak tamak sangat hokay!! Kami dihidangkan dengan set apa aku pun tak tau tapi set tu ada nasik goreng, chicken & Fish dengan sos blackpepper, mushroom soup & ais lemon tea..



Sedap...rasa macam chicken chop lah..hehe. Aku pun tak pasti hidangan ini sememangnya sedap giler atau pun sebab kami semua dah lapar..tapi macam biasa, tak baik membazir jadi aku makan sampai tinggal hirisan tomato & timun tu sahaja...#sedap la tu sebenarnya...hahaha..


Mushroom soup dan garlic bread...slurpp


Fried Onion ring..yummy..

Manager outlet tu promote next time kalau datang lagi buleh try hidangan Gordon Blue tu pulak, dia kata yang tu paling sedap kat restoren tu....Insya Allah..



#Makanan apa pun, kalau makan ramai2 semuanya jadik sedap..tapi aku rasa takdela mahal mana pun, boleh la datang lagi kot..^^

7 comments:

  1. wah nampak sgt sedap
    makcheq..bila nak bawak ajaa pegi sana?

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan.. follow sini :)

    bestnya ada aktiviti macam ni kan..

    ReplyDelete
  3. Sedapnya mushroom soup tu..

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺