Friday, 7 June 2013

10 Bulan, 3 Minggu, 100 Kawan..


Apa??? Dah nak setahun berblog, baru seratus orang je???? Iyolah..aku sedar belog aku tak best macam belog orang lain..huhu.. #sentap..

#Terima kasih kepada semua yang sudi singgah belog saya yang tak seberapa ni..^^

15 comments:

  1. Tahniah CV..teruskan kongsi cerita dan apa saja

    ReplyDelete
  2. tahniahhhh....tak lama lagi makin bertambah lah kawan2 blog...hee

    ReplyDelete
  3. Gembirakan bila melihat perkembangan ini. Teruskan perkongsian N3..

    ReplyDelete
  4. wah tahniah! tak smpi 1 year pun..

    ReplyDelete
  5. atleast ada gak yg nak follow
    ai tulis dr tahun 2006
    baru 387 sudi ikut
    cer kira purata berapa org dlm setahun
    apapun tq pd yg sudi follow blog meroyan ai tuh

    ReplyDelete
  6. heheheh... mana tau yg sekodeng dr jauh ramai sebenarnyer, yg silent reader ke... akak dh berapa thn tak sampai 200 pun dik..

    ReplyDelete
  7. kak ni sejak 2010, 200 pun tak ada. tapi kak tau ada silent readers. so, syok sendiri pun syok sendirilah, heee

    ReplyDelete
  8. ok la dr tak de kan..yg penting follower tu yg brkualiti..bkn hanya kuantiti je byk..hehe..

    ReplyDelete
  9. tahniah dear....
    Lepas ni pasti akan bertambah2 lagi follower tu...

    ReplyDelete
  10. takpa, nanti cik viva buat segmen, kasi hadiah hebat2..konpem bertambah follower tu :)

    ReplyDelete
  11. #acik erna,
    #nory Zoulkefle,
    #kakzakie,
    #kopiolimauice,
    #sis,
    #norhidana miswan,
    #ANIM,
    #Sutera Syifa,
    #MulutPayau,
    #Nick Nashram,

    Terima kasih semua =)

    ReplyDelete
  12. nina baru singgah dan follow! :)

    ReplyDelete
  13. folower x penting...yg penting org mai blog kita pun dah best hehehe buat lah contest..."datin bersama cik viva" fuh mau ribu2 folower nieh hehe

    ReplyDelete
  14. tahniah..kira hebat la tu dah 100 follower

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺