Thursday, 25 July 2013

Pemenang GA CikViva

QUICK UPDATE

now dalam perjalanan balik kampung
seperti dijanjikan, disini nak umumkan pemenang GA oleh CikViva
TQ banyak2 kepada semua yang sudi join contest
contest la sangat, hihi

perancangan awal, cabutan undi akan dibuat oleh puteri kecil Sis Irfa
tapi bila aku sampai rumahnya petang semalam, juri tengah tido
taknak kejut nanti juri mengamuk, apa pun tak boleh
tapi takpe, juri bidan terjun boleh tolong cabutkan undi
iaitu si abam

caranya:
goncang2 botol, cabut 3 kertas undi
dan PEMENANG ialah



TAHNIAH kepada pemenang
jangan lupa emelkan alamat untuk pengeposan hadiah
dan bagi yang tak menang, jangan sedih
akan datang ada lagi contest
# sambil belek2 dompet ada tak bajet nak wat contest lagi

jumpa lagi minggu depan, Insya Allah

22 comments:

  1. Alhamdulilahhhh
    Ambo hembuh2 smlm kire tempias teruih la no haha
    Thx cik viva

    ReplyDelete
  2. Tahniah AKO..tak per belum ada rezeki JM lagik :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM,
      alaa..nantikan next GA ye..wahh!!

      Delete
  3. Selamat pulang ke kampung ya...
    Rahniah pada yg menang.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ratuhatiku,
      terima kasih..dah kembali bekerja ni..

      Delete
  4. Tahniah kepada sape yg menang..

    ReplyDelete
  5. wah terharu nyaaa...
    terima kasih cik viva...

    ni email saya

    anakomak6@gmail.com

    ReplyDelete
  6. thanks JM... heehhe
    rezeki di bulan ramadhan..

    next kita leh try lagi kan ;)

    ReplyDelete
  7. tahniah...
    peerghhh el, hg mmg nujum nih, hembus jerr terus dpt yerr hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..jauh hembus tu dari penang sampai sepang sini..

      Delete
  8. tahniah pada yg berjaya...rezeki tu...

    ReplyDelete
  9. Hello Cik Viva, this coming to you from Canada...I suka your profile tu, "today I close the door of my past, open the door to the future".
    Yes, thats the way to go.
    If its a relationship problem, cry a river if you must, then build a bridge and cross over, don't look back. But smile as it was once yours. Live your life with no excuses, love with no regrets.
    Have fun with the contest. Minta ma'af I comment in English sebab bahasa saya sebelum Merdeka. Da out of tune.
    Have a nice day and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  10. Terima kasih cik viva ...murah rezeki lagi nanti mudah2an.
    nanti akak email alamat.

    ReplyDelete
  11. Alaa.. kita tak menang. huhu.

    anyway tahniah pada para pemenang.

    kong hei. kong hei.

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada pemenang.. ;)

    ReplyDelete
  13. CV ...akak lupa dah email ke blm alamatnya?
    ambil saja lah kat sini.

    HASNIDAR BT RAMLY
    LOT 5550 , KUBU GAJAH, 34130 SELAMA , PERAK.

    ReplyDelete
  14. Tak sempat nak join T_T pape pun tahniah kepada pemenang ye!

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺