Wednesday, 24 July 2013

Update cikviva GA :: Senarai peserta & Hadiah..

Yeyy!! GA by cikviva dah tutup..


Terima kasih kepada semua yang sudi join GA kali ni & majlis cabut undi akan dijalankan malam ni..insyaAllah..

Nanti aku update result as soon as possible...

Bye..asssalamualaikum & selamat berpuasa =)

=======================================================================

Assalamualaikum..selamat berpuasa =)

Rasa macam dah lama aku tak update belog ni..hehe. Okay, seperti ramai yang sedia maklum CIKVIVA GA ni akan tamat esok (24hb July) tapi hari aku nak update senarai peserta & gambar hadiah untuk para pemenang dulu.

Untuk GA kali ni aku buat tiga hadiah tau....no 1, no 2 & no 3.


Berikut ni adalah senarai peserta setakat hari ni..

1http://hainomokje.blogspot.com/
2http://jarimanistravel.blogspot.com/
3http://tatasthought.wordpress.com/
4http://bicaraneem.blogspot.com/
5http://sayagemuksayacomel.blogspot.com/
6http://zakiepurvit.blogspot.com/
7http://nureenasir.blogspot.com/
8http://arwendanish.blogspot.com/
9http://nusha1706.blogspot.com/
10http://anakomak6.blogspot.com/
11http://missflyfluffy.blogspot.com/
12http://cempakabiru-nieda.blogspot.com/
13http://fyzzeva81.blogspot.com/
14http://nolyzulkeply.blogspot.com/
15http://mulutpayau.blogspot.com/

#Terima kasih pada semua yang sudi join GA ni ye..pada yang lain belum join, sila2 lah join GA ku yang tak seberapa ni.. byee

12 comments:

  1. kita tengok siapa yg kena, heee (versi Ibrahim Pendek dalam Ali Baba Bujang Lapok)

    ReplyDelete
  2. alamak..ramai nya constestant..ada peluang ke ni heee

    ReplyDelete
  3. good luck!
    hadiah mantops tu....

    ReplyDelete
  4. alamak cane bley taktau ada ga ni??alhaiii terlepas dah huhuhu

    ReplyDelete
  5. Baru dh datang ni...dah tamat tempoh la plk...tak ada rezeki.,,

    ReplyDelete
  6. fuh fuh fuhhh zam zam alaaaa kazam
    hahahaha

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺