Tuesday, 16 July 2013

Vandalisme..kah aku??


Vandalisme kah aku?? Aku rasa telefon ni dah reput kot, takkan sekali kena ketuk boleh sampai patah. Terpaksalah aku pakai cellophane tape untuk cantumkan balik serpihan tu. Beginilah rupa telefon aku sementara tunggu IT tukarkan telefon yang baru..huhu

#Unikkan telefon aku..hehe

38 comments:

  1. Replies
    1. tulah, puasa2 ni kena banyak bersabarr..hehe

      Delete
  2. sabar2.. jangan dihempuk telefon tu.. hihihi.. ganaskah anda?.. hihi.. dia suruh tuka telefon baru la tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sengaja, dah terrrketuk nak buat camane..huhu #sayabukanmanusiaganas...hahaa

      Delete
  3. Replies
    1. hahaha..kalau takde pon, carik je kat stor telefon lama2 tu buleh pakai lagi kot..

      Delete
  4. mmg unik, dh tahap masuk muzium dah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mintak bajet hp macam korang la pulak..tapi mesti tak best kan..

      Delete
  5. mak aihhh! ^__^ sampai gitu jdinye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah..kawan ckap bunyi ketukan tu padat sebab tu buleh bersepai..hehe

      Delete
  6. Yup. memang vandalism. hahaha

    err apsal nak tunggu IT tukar kan?
    awat bukan Telekom tukar kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ganas giler kan..haha
      opss, sori bukan IT sepatutnya kena report kat property dept..

      Delete
  7. Replies
    1. tulah..dia mmg tggu hari je tu nak pecah..hahaha

      Delete
  8. kalo telefon tu ade suara konpem dah nangis..huhu
    sabo2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nick, kalau tepon buleh nangis..seramm wehh...hahah

      Delete
  9. awat lah tipon jadi mangsa tu.. kesian dia yg tak berdosa tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasalah kak mulan..feeling tengok ketuk-ketuk ramadhan, tak pasal2 pg ketuk telefon tu sekali..hehehe

      Delete
  10. ahahaahah..kelakar..kuat sangat ketuk tu heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM..jangan gelak kuat sgt tau..sedih ni..huhu

      Delete
  11. woiii ganasnya makcik hahaha

    ReplyDelete
  12. tepon ni thn brapa pasang? hahha mintak ganti rugi kat TM if x lebih dr warranty setahun.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya kalau rosak tak perlu kira warranty setahun atau tidak, boleh tukar one-to-one dengan Telekom.

      Delete
    2. Entahlah dah berapa tahun..dah berzaman kot kat sini..hehe. Takpe, report je kat property nanti dia gantilah yang baru..

      Delete
  13. Replies
    1. hahaha..mane ade, sy ketuk lipas je..hehe

      Delete
  14. Ini bukan sebarang ketuk ni..
    Ketuk karate mestilah patah hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakzakie,
      takdelah kak, terjatuh & terketuk..pastu terus terpecah..

      Delete
  15. haha.. comeinya telefon dia ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. unik kann?? mne de orang pakai telefon camtu..hehe

      Delete
  16. waaa ganas..huhu nasib baik boleh letak selotape lgi..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah..nasib baik lepas letak selotape tu boleh pakai lagi..ade bunyi..kalau tak memang buang jelah..

      Delete
  17. Ohhhh telefon tu dah reput tu hehe... Spesis okje jugak ni, pantang pegang barang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Telefon jugak salah..padahal tuan dia yang ganas..hehe

      Delete
  18. amboiii ganas nya...sama macam nory, tangan panas, pegang apa2 je mesti jahanam..hehe

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺