Wednesday, 24 July 2013

WW :: Backpackers la konon..

Malam ni aku nak mengembalikan nostalgia dengan travel balik kampung dari SEREMBAN - K.KRAI dengan menaiki KERETAPI selepas bertahun tak naik semenjak aku dah ada "sayap" untuk terbang..hehe

Yahooo!!! seronoknyaa (**tangan kedada mata keatas**) sebab perjalanan ni akan ambil masa 10 jam dalam tren nanti..huhu


#catatan perjalanan akan di apdet next week.. byee

16 comments:

  1. 7ptg-7pagi..?
    tak pernah merasa lagi.. teringin juga.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. #4feet,
      Bukan awak, tren tu bertolak malam ni kul 10 dan dijangka sampai kg kul 8 pg besok..lama giler kan? haha
      Takpelah..redha jelah, nak sangat naik kan..huhu

      Delete
  2. dah lama tak balik nak tren sejak2 bercerai ni...hahahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaknet,
      Takpe kak, kalau drive keta balik kg lagi best sebenarnya..mencabar tu sebab terpaksa meredah jem..hehe

      Delete
    2. mencabar sangatttt sampai kere montot..hahaahaha..hazabbbbb.....

      Delete
  3. Replies
    1. err...tak tau la best ke tidak ni...redha jelah...huhu

      Delete
  4. Replies
    1. jom laa travel ke pantai timur atau utara naik tren pulak..

      Delete
  5. buleh dok nok pese wak kelik nise kerek
    nok wak tupak sutun ;)
    budu sedozen kalu buleh
    poyok sebotol besar
    eh!x igt pulop balik ngan ketebang, mana buleh bawak poyok
    huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. taulah...
      budu tu buleh ejas lagi kot..tapi tempoyak tu payah la mugo bare panas kay..lamo gak meletup atas kapal..hahaha

      Delete
  6. 10 jam..lamanya..kg mana tue...kelate yer :-)

    ReplyDelete
  7. Fuhyooo 10jam..lenguh bontot haha
    Slmt blik kpg hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. k.el,
      10 jam tu kalau ikut schedule..tapi kalau tren rosak, lain pulak cite dia. Tambah lagi 4/5 jam..acaner??

      Delete
  8. Lenguh kan duduk lama2 dalam train? Huhu~

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺