Friday, 2 August 2013

Setiap gambar ada cerita...

Ape kata raya kali ni kita pakat ambik gambar macam dorang kat bawah...terbaik kan. Balik kg haritu sempat jugak belek album lama, rasa macam nak pecah perut masing2 gelak sebab tengok gambar kami dulu2....banyak sangat kenangan. Setiap gambar ada cerita..

Tapi sekarang ni sejak wujudnya kamera digital, kita dah jarang antar kedai cuci gambar, simpan dalam album. Semua nya copy simpan dalam laptop & thumbdrive je. Penuh folder dengan pelbagai tajuk. Katakanlah semua gadjet tu corrupt, memang menangis tak berlagu jelah...huhu

18 comments:

  1. I ADA GAMBAR KITA ZAMAN DOLU2
    AGAK BERANI NAK LETAK KAT BLOG?
    HAHAHA

    ReplyDelete
  2. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. suke ngn gambar tu dik, kenangan dr thn 90an sampai skrg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kagum tengok gambar ni, sebab dorang buleh terpiker nak wat gaya sama camni time tu..

      Delete
  4. kenangan lama ngosik jiwa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Mulan,
      Sy paling suka budak tepi sekali yang pegang benda merah tu..comel laa..hahaha

      Delete
  5. Sweet la diorang ni. Membuatkan gambar tu jadi unik. Haahahah... this is something extra-ordinary. Masuk Guinness la wei. hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..unik sangat. Sapa buleh terpiker nak ambik gambar macam tu..

      Delete
  6. Haha~ best la amek gambar camni. Gaya yang sama. Dari kecik sampai besar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Carik gambar lama & kita posing balik macam dorang, nak tengok sweet ke tak..hehe

      Delete
  7. samalah ...dah tak cuci gambar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaman semakin maju..terus takde kenangan dah..huhu

      Delete

Have a nice day... ☺