Thursday, 12 September 2013

KOALA BEAR dari CIK BLOGGER JARIMANIS...

Semalam aku komen kat blog wakgelas tu pasal gift dari JM , tak sangka pulak rupanya aku punya gift pun dah sampai. Masa nak bukak pintu rumah, terperasan satu envelope terselit kat tingkap..mesti housemate tak perasan envelope tu kat situ. Dengan penuh perasaan terus capai..tengok tertera nama 02 orang blogger femes iaitu CIKVIVA &  HAPPYIRFA .. hahaha..perasan gilerr..

Ni diaa... dua ekor koala bear..satu untuk aku, lagi satu untuk IRFA...yeahhh!!!



#Terima kasih banyak2 JM untuk gift yang comel ni..nak pergi Gold Coast Australia tak tau la bila sampai..setakat Gold Coast Sepang & Morib bolehlaaa....heheh

8 comments:

  1. Wahh..terharunya..dah sampai yer...ha'a..comel kan..kalau Cik Viva pergi tgk sendiri lagi comei..leh pegang dan peluk lagi

    In Shaa allah..ada rezeki lebih sampai lah tu..Amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM..
      mekasih ye sbb igt kat kami berdua ;)

      Delete
    2. In Shaa Allah...smoga murah rezeki kami untuk kesana pulak..

      Delete
  2. Rezeki yeh cik viva ....syukur! Nak selit kat ne tu?

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺