Wednesday, 2 October 2013

OST Love You Mr Arrogant :: Tetap Menantimu (NOMAD)

Dah habis drama Cinta Jannah, sekarang aku tengah follow drama LOVE YOU MR ARROGANT pulak. Walaupun pelakon dia tak berapa familiar (Azlee Khairi & Zara Zya) tapi tengok macam boleh layan je drama ni, maklumlah drama ni kan adaptasi dari novel jugak. OST dia pun best la pulak, dari penyanyi baru NOMAD (ore ganu nih walaupun suara ala2 artis indonesia..heheh)..


Tetap Menantimu (NOMAD)

Aku menyedari telah jatuh cinta
Tapi aku tak bisa mengungkapkan
Terasa bahagiaku mencintaimu
Walaupun kau belum mencintaiku

Aku disini kan selalu menunggu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cinta yang terakhir

Semakin ku bisa untuk menyayangimu
Semakin ku bisa untuk mengerti
Dari semua hidupmu yang penuh duka
Kan ku hapus semua menjadi indah..oo

Tak akan pernah hilang rasaku
Cinta yang membawa dalam hatiku
Bagai mata yang tak terpejam
Aku tetap menantimu

Aku disini kan selalu menunggu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cintamu

Tak akan pernah hilang rasaku
Cinta yang membawa dalam hatiku
Bagai mata yang tak terpejam
Aku tetap menantimu..
Aku tetap menantimu..oo

Aku kan tetap menantimu..

10 comments:

  1. oohh..cite melayu.. ingat drama korea ke apa.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tajuk memang macam ada satu cite korea tu..100 days with Mr Arrogant kan??

      Delete
  2. BEST citer ni..
    lagu dia pon best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg best pun, petang2 memang wajib ngadap tv je..

      Delete
  3. pilihan pelakon amat penting dalam menarik penonton untuk menonton sesuatu drama.

    komen saya: pelakon perempuan macam tak best aje. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen saya : Pelakon pompuan tu mula2 tengok rasa macam waswas jugak lah tapi dah beberapa episod ni not bad apa dia bawak watak zaara tu..

      Delete
  4. Replies
    1. layan je lagu ni...lagu mudamudi sekarang..hehe

      Delete
  5. Replies
    1. lagu ni kena sangat dengan drama ni...

      Delete

Have a nice day... ☺