Friday, 25 October 2013

Sihat sebelum sakit..


Dear sis Irfa,
Semoga cepat baik, makan sup ketam banyak2 ye..

Kami adik beradik doakan kakak sulung kami cepat2 baik & happy seperti sediakala untuk mendengar luahan hati kami..hhehe. Sis, kalau dah sakit memang tak lalu derr nak jadik kaunseling..huhu

20 comments:

  1. semoga akak nyer cpt sembuh yek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, alhamdulillah beliau dah sihat..

      Delete
  2. irfa kena denggi? semoga cepat sembuh. Patut blog dia sonyap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, tapi dah sihat dah..doktor bg MC seminggu..

      Delete
  3. Semoga cpt smbuh...kalo kne denggi memg kne mkn sup ketam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..sup ketam tu membantu..dah sihat pun..hehe

      Delete
  4. orang tak sakit boleh ngicak tak sup ketam orang sakit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mane boleh..bg la orang sakit makan..kita yg sihat ni kan leh makan macam2 dah..haha

      Delete
    2. tu namanya gatal orang yang sihat tu. hahahaha.

      alhamdulillah dah sihat beliau.

      Delete
  5. semoga sis Irfa epat sembuh ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi..terima kasih..alhamdulillah dah sihat..

      Delete
  6. salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni no 132

    ReplyDelete
  7. oh kena makan sup ketam yee.. emm saya alergik ketam :)
    moga cepat sembuh dan kembali ceria!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah, igt dlu adik saya pun alergik seafood, so kami bg dia minum 100 plus je..sebab takut jadik cite lain pulak..hehe

      Delete
  8. aaarr.... irfa sakit...?? moga cepat sembuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai Kmulan, kena denggi tapi dah okay dah..alhamdulillah..

      Delete
  9. moga cepat sembuh untuk sisi Irfa..

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺