Thursday, 31 October 2013

Tiket Final Piala Malaysia 2013..

Semalam ada member hantar gambar tiket final Piala Malaysia ni kat wassup. Sapa nak boleh order ngan dia memandangkan susah sangat nak dapatkan tiket bola sekarang ni. Nanti dia tolong belikan sebab ada dia ada kabel yang leh supply tiket ni..hehe


# Gomo Kelate Gomo...Hogoh Pahang Hogoh...This is Pantai Timur..

19 comments:

  1. Replies
    1. hehehe..limited edition ni..tiket handmade.. =)

      Delete
  2. Replies
    1. Ishh...haruslah TRW..gomo kelate gomo..hehe

      Delete
  3. Replies
    1. Tiket ori susah nak dapat tu..tengok kat umah je best...buleh lepak2 sambil makan kerepek..hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Tgh countdown ni...khamis..jumaat..sabtu..ahad..GOL!!!.. hehehe

      Delete
  5. hahahaha..tiket handmade! terbaik!

    ReplyDelete
  6. dengar Top 5 pasal ulat tiket kat HotFM tadi. memang kelakar.

    tiket tu kalau ditunjukkan pada penjaga pintu, mesti dia sangat terharu, dan ada peluang masuk terus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak smpat dgar pasal topik tu td..
      Konfem penjaga gate nangis tengok tiket handmade tu...heheh

      Delete
  7. dulu mase bujang2 layan la bola skang ni.. hilang dah minat tu tak tau lah kenapa sbb pregnant baby gurl kot.. heheheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lau baby gurl kena byk tengok channel masak2 cth cam AFC channel..hehe

      Delete
  8. tapi sedih kelantan kalah.
    takpa, tahun cuba lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg frust tapi alhamdulillah masih boleh terima kekalahan tu disebabkan moto This is Pantai Timur..huhu

      Delete

Have a nice day... ☺