Tuesday, 17 December 2013

KitKat & Bas Merah London..

Yeyy!! Pagi ni aku dapat souvenier tanda ingatan tulus ikhlas dari akak opis ni yang baru je balik dari holiday kat LHR & CDG. Dia bagi satu plastik suruh kitorang pilih, aku sebenarnya nak FM tapi disebabkan kelabu mata terus aku grab bas merah ni sebab warna dia kan menyerlah dari yang lain. Dahla FM tu limited takleh nak tukar dah..huhu. Apapun time kasih banyak2 ye kak..hehe


17 comments:

  1. Replies
    1. Kann..pastu dalam tu dua layer white coklat & coklat biasa..dapdapdap

      Delete
  2. Replies
    1. JM..lagi best dapat beli sndiri sobiner tu sambil jalan2 makan angin kat tempat orang..heheh

      Delete
  3. dia tak kirim utk i sekali ke?
    hik hik hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errr..bas merah kat umah lagi besau kot...heheh

      Delete
  4. Replies
    1. Macam cantek jer...macam comelll jerrr...hihihi

      Delete
  5. Opo ko bondo eh LHR & CDG tu? Den orang kampung. Tak roti aa den.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyolah tu ekau tak tau...takpelah aku bg pencerahan ek...laalalalalaa
      CDG - Charles De Gaulle (Paris)
      LHR - London Heathrow (London)

      Delete
    2. Oh mokasih yo. Baru den faham.

      By the way, kau tengok tak coklat Kit Kat tu made in mana?

      Delete
  6. Mmg cantik bas merah tu....kit kat dia pun lain warna dia yeh CV...

    ReplyDelete
  7. kitkat tu ade 3 kan..bawak sini satu..nak jugak..hehe

    ReplyDelete
  8. memang bas merah londontu sentiasa buatkan hati kita tertarik...
    sedfap kita kat yerk...

    ReplyDelete
  9. comeinya bas merah tu ...take a break have a kit kat..

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺