Wednesday, 4 December 2013

OST Playboy Itu Suamiku :: Rindukanlah (Encik Mimpi)

Walaupun drama baru ni tak nak berapa meletop berbanding drama yg sebelum ni tapi aku layankan je..heheh. Mengisahkan pasal seorang playboy (King Adrian) yang terpaksa berkahwin dengan Afina, gadis nerd (spek besau) sebab nakkan jawatan CEO. Huargghh...boringg...huhu


Rindukanlah (En Mimpi)

Ku benar-benar sayang
Pada dirimu...oh kasihku
Janganlah engkau ragu 
pada diriku..

Daku berkelana mencari
harapan yang kita impikan
Dari terbitnya sang suria
hingga tenggelam

Dan ku ingin cinta sejatimu
Dan ku ingin harapan hatimu
Oh janganlah engkau bersedih
Oh ikhlas-ikhlaskanlah....hatimu

Rindu-rindukanlah diriku
Sepanjang hari-harimu
Sayangku..ku adalah milikmu

Sayangku..
Ku adalah milikmu yang kau rindu
Doa-doakanlah diriku di dalam hatimu
di dalam nafasmu
sepanjang hari-harimu

Ku benar-benar sayang
Pada dirimu...oh kasihku
Janganlah engkau ragu 
pada diriku..

Dan ku ingin cinta sejatimu
Dan ku ingin harapan hatimu
Oh janganlah engkau bersedih
Oh ikhlas-ikhlaskanlah...hatimu

Rindu-rindukanlah diriku
Sepanjang hari-harimu
Sayangku...ku adalah milikmu

Dan ku ingin cinta sejatimu
Dan ku ingin harapan hatimu
Oh janganlah engkau bersedih
Oh ikhlas-ikhlaskanlah...hatimu

Dan ku ingin cinta sejatimu
Dan ku ingin harapan hatimu
Oh janganlah engkau bersedih
Oh jangan-janganlah kau 
bersedihkan hatimu kekasih..

Rindu-rindukanlah diriku
Sepanjang hari-harimu
Sayangku...ku adalah milikmu

# Jadik bahan je drama ni kat opis sebab dorang asyiklah compare dengan drama LYMA tu..hehe

10 comments:

  1. sib baik share lirik lagu je
    kalau nak ulas ttg bagusnya citer ni mmg lah jd bahan
    # hero cam tak sesuai je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tau dah mesti kene kutuk punyalah kalau buat review...heheheh

      Delete
  2. itu hari tertengok jap. depa ada rumah anak yatim kan? mak nya tu macam tak sesuai aje jenis yang menjemput orang dan berbudi dengan anak yatim. penampilan macam tak kena.

    lepas tu masa depa jumpa dengan mak bapak si perempuan, yang si eregen kata mak jangan la cakap pasal rumah anak yatim tu, nanti ingat kita nak menunjuk² pulak.

    serius aku rasa macam tak kena aje babak tu.


    eh rajin pulak aku komen pasal cerita ni eh? alaa.. ter tengok tang tu aje. yang lain aku tak layan pun. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaa..kantoi tengok gak citer ni..hahah
      Perasan gak part tu, tapi mak dia cam berlagak jugak sebenarnya..

      Delete
  3. Replies
    1. Hahah..cite yg best ke or ost yang best??

      Delete
  4. akak tak tengok citer nih sbb mcm tak best sgt pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Aryan,
      Mmg tak best sangat pun, tapi bolehlaa dari takde cite nak nengok...hehe

      Delete
  5. Akak tak sempat nak ikuti cerita ni, sampai rumah pon dah dekat pukul 9 malam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak JunAina,
      Saya pun takde la selalu dapat tengok pun, tapi kalau miss konfem kena tengok balik kat intenet..tengok dgn ofismate mase lunch hour..hehee

      Delete

Have a nice day... ☺