Sunday, 1 December 2013

PENANG :: Check, Kunci & Makan..

Pagi2 subuh dah bangun solat & aku takde la nak tido balik, takut terlajak kang sapa yang susah dahla aku punya pickup pukul 9 pagi. So buatlah apa yang patut seperti main snap2 dulu sebelum check out.

 Tak sempat nak berendam..

Tinggi jugak hotel ni..tapi bilik aku ade balkoni..hehe

Seperti yang dijanjikan, staff tu datanglah jemput kami ke opisnya. Sarapan dulu kat sana macam biasa sebelum memulakan tugas yang telah diamanahkan. Lets work..

Ni namanya door to door service..hahah

 Tukang tengok..

 Last sekali...seal the padlock

Alhamdulillah, selesai kerja pukul 1 tengah hari. Sedang elok sangatlah sebab matahari dah atas kepala ni, tapi aku takdela berjemur, aku dok tempat teduh je..hanya memerhatikan mereka membuat kerja dari kejauhan. Setelah selesai sesi autograph, kami dijemput menjamu selera sebelum balik..bismillah



Plan seterusnya meneruskan misi menjejak BUKIT BENDERA & JERUK MADU PAK ALI.

4 comments:

  1. Bukit Bendera, sounds fun ^^ Enjoy your time.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi...tenkiu sbb singgah..please come again..hehe

      Delete
  2. Punya la lama kerja sampai pukul 1, 3 keping gambar aje kau tunjuk. baru nak rilek baca cerita, tup² dah keluar gambar padlock. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikikiki...saje je wat gempak. Yelah aku bizi buat keje kot mane sempat nak amik gambar byk2..kang tak pasal2 kena sound lak..hhehe

      Delete

Have a nice day... ☺