Saturday, 11 January 2014

Novel The Wedding Breaker vs Drama Ariana Rose..

Tengah hot drama Ariana Rose ni sekarang kat tv, berlawan2 dengan dengan BKATC tu. Hari2 aku dengar orang kat office ni dok sebut nama Tengku Adam Kamil & Jebat..sampai terngiang2 kat cuping telinga aku dah..


Diadaptasikan dari novel The Wedding Breaker, hasil karya penulis Evelyn Rose. Tajuk asal ditukar kepada Ariana Rose bersempena nama watak heroin dalam novel tu. Pelakon dia Fathia Latiff (Ariana Rose) & Keith Foo (Tengku Adam Kamil). Haritu novel ni ada dua bijik kat rumah, member aku punya lah tapi aku tak baca pon, sebab aku tengok tajuk dia macam omputih sangat kan, so tak minat lak nak baca..heheh..boleh gitu. Rupanya citer dia bestlah, rugi pulak tak baca time tu..


8 comments:

  1. The wedding breaker ni konsep nya sama macam home wrecker tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. t.a.t.a,
      Lain kot...takde kena mengena weii..hahaha

      Delete
  2. w/pun mula2 k.el cam seronok nk tgk drama ni
    tp lama2 cam borin je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. KakEL,
      Ishh..best la cite ni, alaa mesti akak layan cite korea kan tu yg tak minat citer ni..hehheh

      Delete
  3. Replies
    1. KakNieda,
      Tu sebab dia tukar tajuk, tapi lau dalam bahasa kan jadik Perosak Perkahwinan pulak...

      Delete
  4. Replies
    1. Cheqna,
      Novel sy tak baca lagi, tapi igt taknak baca lah nanti rosak mood...hehehe

      Delete

Have a nice day... ☺