Wednesday, 15 January 2014

Tampal Nama & Nombor kat Baju..

Dah lama nak tengok cara orang tampal nama & nombor kat baju, kebetulan pulak kakak2 opis cite dorang buat jersi anak2 kat satu kedai yang baru bukak kat bazar sementara kat pekan tu. Jadi untuk percubaan, aku test buat kat jersi anak buah aku si abam, hero Irfa .Kat kedai ni banyak jugak jersi murah2 tapi takde saiz untuk budak, ingat nak belikan abam jersi Red Warriors, tapi takde la pulak..


Jadi aku jalan depan sikit jumpa la satu kedai ni yang jual baju jersi Nike yang harga RM5 je sehelai. Macam2 kaler ada, tapi semua neon kaler lah..aku sambar kaler oren selai. Kos tampal nama siap nombor RM8 untuk IRFAN / 9. Satu huruf - RM1, satu nombor - RM3.


Pasni aku ingat nak buat lagi baju camni, nak bagi kat semua anak buah aku yang lain, biar dorang sayang makcik dia lebih sikit...hahah. Lagi satu, ni kalau Irfa tengok cara dorang tampal nama ni, mesti dia kagum gilerr..hehe (gurau jerrr..hahaha)

18 comments:

  1. hahaha, mmg kagum sungguh
    macam kes tekap kuih peneram kat pasar malam teluk kemang satu ketika dulu
    pui

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah..tu memang kenangan yang paling suweet sekali..rasa macam nak pecah perut dah time tu..

      Delete
  2. xpernah tenok cara dorang tampal..mcm mesin photostat lak heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. TB,
      Senang je, tampal pastu tekap pakai mesin tu..macam iron jugak.

      Delete
  3. Replies
    1. KakNieda,
      Irfa cakap suka benau abam dapat baju da nama tu..pakai siang malam..hehe

      Delete
  4. husband k.el pun nak wat bisnes tampal2baju ni :)

    ReplyDelete
  5. best aaaa kalau jadi anak buah Cik Viva kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM..
      cikviva ni mmg 'mak buah' kesayangan anak2 akak tau
      kalau sabtu ahad, dia tak balik
      semua duk sebut
      'makcek tak datang ke? kan hari ni sabtu'
      wakakaka

      Delete
    2. ahakss...makcek kesayangan pengiran jantung lah ni heee...jadi adik angkat JM leh heeee

      Delete
    3. JM,
      Takdelah kesayangan sgt..sebab rmai lagi makcik/pakcik dorang yg lagi sporting..hehe

      Sis..
      Tu mmg acara wajib di hujung minggu...hahaha

      Delete
  6. Mudah tanggal tak bila dibasuh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. TATA..
      dah banyak kali basuh so far tak tanggal
      mana tidaknya banyak kali basuh, kalau boleh hari2 nak pakai baju tu
      sbb ada nama dia kat belakang ;)

      Delete
    2. t.a.t.a,
      Ntahlah sebab Irfa yang basuh baju tu hari2..aku tak tau..hehe

      Delete
  7. Untuk jadi anak buah awak CV dapat baju hehe....

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺