Friday, 7 February 2014

Monopod lagi..hehe

Salam JUMAAT semua..

Harini pagi2 dah jadik lipas kudung, pergi collect barang aka MONOPOD yang aku ade order aritu kat pejabat pos. Posmen datang rumah Rabu lepas tapi mana ade sapa kat rumah sebab semua orang keje. Terpaksalah aku hold sampai harini. Pastu melencong pergi KLIA pulak antar adik aku collect hadiah lucky draw yang dia dapat masa annual dinner bulan lepas.

Kenapa baru nak collect?? Yelah, dah kena pegi claim hadiah tu sendiri area Puchong nun, mana la kitorang tau jalan & ada masa nak kesana. Kalau ikut tarikh kat surat tu,dah tamat tempoh 31Dec13. Tapi kalau dah namanya rezeki dia, memang tak kemana. Semalam supervisor dia bagitau supplier dah hantar hadiah2 yang tak dituntut tu kat HQ. So takkan lah dekat pon taknak amik jugak kot..walaupun ia hanya DVD Player..hihihi


Jangan salah paham ye pulak sebab gambar diatas takde kena mengena dengan DVD Player itu...heheheh

22 comments:

  1. Replies
    1. K/Norhidana,
      Alhamdulillah..rezeki kami..heheh

      Delete
  2. ni wifi monopod ke atau biasa pya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak EL,
      Biasa punya just set timer je, tapi ada beli shutter sekali alang2..senang nak snap

      Delete
  3. menarik! nnti bleh citer function monopod ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kopiolimauice,
      Alaa..kite dah story dh pasal monopod sbelum ni...cer check..cer check..hehe

      Delete
  4. kiranya gambar kat atas tu hasi guna monopod lah ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM,
      Gitulah kesahnya...bermonopod la sangat...hahaha

      Delete
  5. alhamdulillah..klo dh rezeki namanya kan..

    ReplyDelete
  6. dapat/ beli mane eh?
    baru nk survey beli ni
    tgh cari the best price

    nnti share tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ummi Alya,
      Carik kat instashop je..tapi harga lebih kurang sama range rm50-60 jugak, yang ni sy beli sebab ada ready stock, yang lain byk yg preorder..lambat lak.

      Delete
  7. dah kalau kata itu rezeki.. campak kat mana pun itu hak kita.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aizamia3,
      betul tu, sbelum ni alasan jauh..blablabla...sbb kata takde rezeki takpelah..
      Ni dah depan mata, takkan taknk lagi kan..

      Delete
  8. ooo dah rezeki tak kemanakan... ada monopodtu lagiler seronok yerk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. K.Chozila,
      Berdouble seronoknya...hahaha

      Delete
  9. wow..monopod..tak pandai guna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Admin,
      Senang je, pasang n klik...heheh

      Delete
  10. DH ADA DVD PLAYER, KENA TUKAR TV HD LAH PASNI

    ReplyDelete
    Replies
    1. TV cap ayam 29 inchi, pakai estro beyond ok je...hahah

      Delete

Have a nice day... ☺