Friday, 23 May 2014

SATAY WILLY @ NILAI..

Malam tadi bawak mak pergi makan kat RESTOREN SATAY WILLY cawangan NILAI. Aku order satay ayam, daging & perut. Sedap jugak, walaupun satay agak manis sedikit. Satay ayam & daging sama harga, secucuk 80 sen dan satay perut pulak RM1 secucuk. Kalau nak tambah kuah semangkuk kecik tu 70sen.


Walaupun ramai customer tapi servis dia cepat. Tak taulah kot kami bernasib baik malam tadi..heheh. Pada sapa2 yang nak datang sana, lokasi restoren ni berdekatan dengan DATARAN NILAI. Kedai dia atas bukit sebelah kiri kalau korang dari trafik light NILAI SQUARE tu..

Nora bagi 4 bintang untuk Satay Willy..... ^ ^

12 comments:

  1. Replies
    1. Kopiolimauice,
      Sedap..sebab saya mmg suka perut lembu..hehe

      Delete
  2. oiii sedap lah tgk sate uols ni
    menjejeh ayaq liur mak buyung ni taw
    oh nak cari sate nak cari sate haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. KakEL,
      hehehe..sori sbb buat akak terliur...cepat carik sate tu..heheh

      Delete
  3. Boleh tahan .. tambah kuah RM 0.70 tu..
    Perut lagi mahal dari ayam dan daging huhuu.. Hari tu makan di restoran Haji Samuri rasa macamlagi murah.. tapi yg penting enjoy makan satay :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TT,
      Tula pasal, terkejut jugak bila baca kat dlam buku menu tu..
      Sy nak g Haji Samuri rasa cam jauh je...tu yg try Willy pulak..so far so good.. =)

      Delete
  4. ni dh blog kedua tayang psl satay... esok nk cari gk lah satay melaka.... ngences nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Norhidana,
      Yeke...sy pon terjebak selepas adik sibok dok promote pasal kedai ni..tu yg pg try tu...hehe

      Delete
  5. bila Nora nak bawak Kita makan kat sini?
    kita suka sate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Glah, R&K...dekat jah, jale kaki pon sapa...heheh

      Delete

Have a nice day... ☺