Monday, 12 May 2014

TEASER :: JOURNEY TO ISKETAMBOLA 2014..

Cuti...beress
Keje...beress
Tiket...beress
Packing baju & makanan untuk seminggu...beresss

Besok nak terbang dah.. yeyeyeyyee


Seminggu sebelum tarikh penerbangan baru lah aku dapat confirmation. Ekceli ni last year punya FOC tiket, nasib baik sempat extend. Bukan aku yang  lambat apply tapi biasalah terpaksa mengikut prosedur kompeni katanye. Lambat pon lambatlah ye dop...asalkan ada rezeki jugak, yelah dah dekat 03 bulan aku menunggu dalam kesabaran nih...huhu

Doakan saya selamat pergi & balik ye....inshaa Allah..

24 comments:

  1. FM , Keychain emm apa lagi ye?
    i jaga cikviva deh, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis,
      Jagakan dia untuk ku...mesti i rindu kat cv tu...hihihi

      Delete
  2. Replies
    1. Anum,
      Kecut perut lak tetiba harini..hope selamat pg n balik suda...hehe

      Delete
  3. Hah! Baru muncul. Dah lepas 5 hari punya entry baru hari ni kuar. Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tata,
      hahaha..siot kan, aku nak save haritu ntah camane terklik publish...tensen gue..

      Delete
  4. Semoga selamat pergi dan selamat balik cv

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acik Erna,
      Alhamdulillah kak, pasni nak g ngan Irfa pulak tengok tulip...huhu

      Delete
  5. CV..ke mana kita tu...walau kemana jua destinasi mu enjoy the holiday ok..selamat pergi dan kembali :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM,
      Ke Isketambola kita...ramai sungguh simata biru & cekelat kat sana..hehehe

      Delete
  6. jalan2 ke mana tu?/ingat saya kat sini ye..heheheh

    ReplyDelete
  7. besh nya CV. selamat bercuti .

    ReplyDelete
    Replies
    1. KakNieda,
      Wpun dah 2 hari keje still jetlag ni...hheheh

      Delete
  8. Ke negara isketambola yer.. huhuhuu moga berseronok lah di sana :D
    Semoag selamat pergi dan balik..

    Hari tu lupa nak follow abis hilang.. ni nasib baik jumpa balik.. done follow here yg ke 160 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time Traveller,
      Terima kasih sbb jadik kawan blogger sy yang ke 160...heheh

      Delete
  9. syokkk nya ber holiday smga selamat pegi dan balik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kopiolimauice,
      Tmekasih, dah selamat balik dah..hehe

      Delete
  10. semoga selamat pegi dan balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. zana-norzana,
      Alhamdulillah..safely landed.. =)

      Delete
  11. ke mana tu?.. moga selamat pergi dan selamat pulang :) enjoy your holiday :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ros_reeza,
      CV ke negara sejuk..rupanya takde la sejuk sgat...macam kat mesia je..huhu

      Delete

Have a nice day... ☺