Thursday, 12 June 2014

Dan PEMENANG GIVEAWAY IST by CIKVIVA adalah...

Terima kasih banyak2 kepada yang sudi nak join GA by CIKVIVA last week. Harini kita cabut undi ye kawan2..


Sebelum tu CV nak share link kawan2 yg join..anda super comel lah.. =)
  1. http://penceritamaya.blogspot.com
  2. http://kopiolimauice.blogspot.com
  3. http://www.eidashazana.blogspot.com
  4. http://syawalsimpsons.blogspot.com
  5. http://therainbowjourney.blogspot.com
  6. http://ladybermimpi.blogspot.com
  7. http://zakiepurvit.blogspot.com
  8. http://jarimanistravel.blogspot.com
  9. http://catzcafe1.blogspot.com
  10. http://chequesuechekgu.blogspot.com
  11. http://nolyzulkeply.blogspot.com
  12. http://jnjikita.blogspot.com
  13. http://cempakabiru-nieda.blogspot.com
  14. http://happyirfa.blogspot.com  (penyertaan tak valid sbb ada unsur2 sedara mara..heheh)
==============================================
(Pemenang telah di pilih berdasarkan random.org)

So, pemenang top 5 untuk GIVEAWAY IST adalah no 2, 12, 1, 4, 11
  1. http://kopiolimauice.blogspot.com
  2. http://jnjikita.blogspot.com
  3. http://penceritamaya.blogspot.com
  4. http://syawalsimpsons.blogspot.com
  5. http://nolyzulkeply.blogspot.com


Tapi oleh kerana CV pun baru balik dari  HO CHI MINH CITY, maka mereka yang tak dapat gift dari ISTANBUL akan dapat gift jugak tapi dari HCMC nanti...okay takk??

Jadi, diharap semua pemilik blog @ peserta giveaway diatas boleh meng"email' kan alamat anda kepada saya di vivalove83@gmail.com secepat mungkin..

Akhir kata, terima kasih untuk semua...love u olls..

26 comments:

  1. first time menang giveaway..yahuuu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noly,
      Yeyyy...tmekasih sudi join GA sy.. =)

      Delete
  2. Mana aci... Ho Chi Mint tu kene buat give way lain pulak hahahaha :D
    Tahniah pada pemenang ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TT,
      Alaa..takpelah..saya wat skali harung je lagi senang..bukan besar nau hadiahnya pun...hehe

      Delete
  3. tahniah pada pemenang
    Happy Irfa dah lama kot tak buat GA
    hahaha

    ReplyDelete
  4. Hahahahha....CV ni baik betul lah. Tak perlah kalau tak dapat Istanbul pun...yg HCMC tu, tak nak buat GA lain ke? Sayang jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aziela,
      Hehehe...takpelah sy buat sekali terus je. Tak join ke GA aritu? Next time join tau..heheh

      Delete
  5. Tahniah kepada pemenang...Pandai cik viva jaga hati pembaca ye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. KRozita,
      Kebetulan je, tu yang sy piker buat jelah sekali..hihih

      Delete
  6. yea!! tak dapat GA istanbul, dapat yang HCM tu pun kira syukur sangat. Terima kasih banyak CV. Sat lagi saya hanta alamat kat CV:)

    ReplyDelete
  7. yea! Alhamdulillah 1st time menang GA ;p TQVM Cik Viva...
    tahniah juga kpd yg lain2 tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kopiolimauice,
      Sama2..tmekasih sudi join
      CV pun tak penah menang jugak mane2 GA, takde rezeki lagi..hehe.

      Delete
  8. yeayyy dalam senarai..thanks CV

    ReplyDelete
  9. mcm tak caya..
    ni email ; cempaka_1002@yahoo.com

    tq cv

    ReplyDelete
  10. Laaa... peserta pun buleh jgk ke... tq CV

    ReplyDelete
  11. TQ CV. tak sangka bertuah juga kita ni. hehe

    ReplyDelete
  12. eh...baru perasan la nama jemah ada..yeeayyy sekarang sue bagi detail yee

    ReplyDelete
  13. tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  14. TAHNIAHHHH...
    lama x join ga... rindu plak

    ReplyDelete
  15. tahniah pada mereka yg menang....tak pernah menang GA ...asyik bernasib malang memanjang hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. KHainomOKje,
      Ehh...betul ke? Seingat saya last year akak menang sy punya GA kan..hihi

      Delete
  16. alahai... tertinggal keretapi.
    yahuuuuuu, dapat jugak. tq ye

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺