Wednesday, 4 June 2014

GA :: GIVEAWAY IST 2014 by CIKVIVA..

Assalamualaikum...

GA by cikviva dah kembali.. =)


Ekceli takdelah GA sangat pun, saja nak bagi kawan2 ada sedikit souvenier yang aku beli kat sana haritu. Tapi disebabkan hadiahnya limited edition, maka terpaksa lah aku mengadakan giveaway ni..heheh

Cara nak join senang je..semudah ABC

1 )Taip SAYA NAK & tinggalkan LINK BLOG ANDA  di ruangan komen.
2) 5 pemenang yang bertuah akan dipilih secara random.

Tarikh luput : 11hb June 2014

Terima kasih, sudi2kanlah menjoinkan diri ye...

Yang Ikhlas 
CV  ^^

16 comments:

  1. SAYA NAK - http://penceritamaya.blogspot.com

    err.. betul ke tgglkan komen macam ni CV? huhu

    ReplyDelete
  2. AHLI KELUARGA X LAYAK KE?
    SOB SOB SOB

    ReplyDelete
  3. SAYA NAK http://kopiolimauice.blogspot.com

    *hahha..tak dapat gi sana dpt gift pun dah feeling Isketambola ;p

    ReplyDelete
  4. SAYA NAK

    http://www.eidashazana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. saya nak

    www.nurul-izwa.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. SAYA NAK

    http://syawalsimpsons.blogspot.com

    seronok jalan2 sana kan..kikiki

    ReplyDelete
  7. SAYA NAK

    http://therainbowjourney.blogspot.com

    Akak dok seronok baca cerita awak. Tengkiu share stories yer...

    ReplyDelete
  8. SAYA NAK

    http://ladybermimpi.blogspot.com

    harap-harapnya dapat err..:)

    ReplyDelete
  9. SAYA NAK
    http://zakiepurvit.blogspot.com

    ps: Irfa ni kelakarlah pulak. Kalau nak minta aje dgn adik sendiri tak payah susah-susah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak zakie..
      saja je, lebih dr tu saya dah pow dia
      hahaha

      Delete
  10. SAYA NAK

    http://jarimanistravel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Saya nak..
    SAYA NAK...
    hihi
    http://catzscafe1.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Saya nak....

    http://chequesuechekgu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. SAYA NAK..

    http://nolyzulkeply.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. SAYA NAK

    http://jnjikita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. SAYA NAKKKK!
    http://cempakabiru-nieda.blogspot.com

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺