Thursday, 19 June 2014

Sarapan..

Dah lama kot aku tak post gambar sarapan. Dulu kan hari2 aku post cerita pasal makanan, sampai adik aku pon perli, takde la cite lain ko nak stori  kan asik2 pasal makanan je...huhu

Pagi ni singgah beli nasik kerabu paru & telur masin. Kos sarapan harini RM4.50.


Okay tu je nak cerita harini...boleh gitu??? hahah
cc: adik-adikku

27 comments:

  1. Aduh... sarapan pun dah RM4.50/- lunch nanti lagi, masuk petrol pergi balik dah RM15 lebih kurang. Kalau kena toll lagi macam kakak ni memang sah-sah 1000/- sebulan just utk ini ajelah.

    Tapi nasi kerabu sedap kan dik hihi... kakak pun suka:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakzakie,
      Tulah, sehari mkn kt opis rm10..sib baik sini xde tol...

      Delete
  2. sedapp weh..terliur tengok..dah la tengah lapar ni...:)

    ReplyDelete
  3. murahnye nasi kerabuuuuuu..4.50....nmpk mcm sedap lak tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Falsya,
      Sekarang murah lg kot, dah msuk ramadan nti..semuanya markup...huhu

      Delete
  4. emm rasa nak korek je kuning telur masin tu
    kui kui kui

    ReplyDelete
  5. whuiiii sedapnya... kita ni hadap makanan kat gambang x berapa nak syok la...tak sedap..

    ReplyDelete
  6. gaul semua bagi mesra... peergh!!

    ReplyDelete
  7. tak perj CV..sikit hari lg tukar update dari sarapan kepada SAHUR ape hari ni :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM,
      Good idea...pasni update lauk berbuka ng sahur pulak...hahah

      Delete
  8. alamak lama tak makan nasi kerabu ni

    ReplyDelete
  9. nampak cam sedap ajer nasi kerabu tu??? beli kat area mana???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakzana,
      Beli kt area bbst je...kebetulan lalu situ td..

      Delete
  10. terliur..lama plak rs xmkn nasik kerabu..:D

    ReplyDelete
  11. Weekend nie akak nak makan nasi kerabu best kat Kuantan...tak kireee!

    ReplyDelete
  12. murah nya..sedappp nya lama tak makan...

    * CV TQVM gift awk dah smpi sukaaaa sgt mcm tau2 je tgh gila mengumpul FM ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke, igt x sampi lagi sbb pkai pos biasa je..hihi

      Delete
  13. tak boleh kena cerita panjang lagi.. ha.. ha...
    teringat nasi kerabu yang sedap.. kat area rumah akakni orang jual tak berapa sedap ngat....

    ReplyDelete
  14. nasi kerabu kat sp yg sedap pun kat pasar malam..dan setiap kali nak beli nasi kerabu kat Sp atau Ipoh, dengar dulu dia bercakap. Kalau dialek kelantan, baru beli..hihi.

    ReplyDelete
  15. kire murah gk tuh harga siap ada paru lg

    ReplyDelete
  16. kaler menarik..isi semua menarik...okey kot harga tu...

    ReplyDelete
  17. saya tiap-tiap hari sarap dengan nasi kerabu pun xpa.
    my feveret tu..sedap..sebungkus x cukup..haha

    ReplyDelete
  18. Sedapnyaaaaaa.. lamanya tak makan.. aaaa teringat2 tauge yang rangup

    ReplyDelete
  19. kira breakfast ni heavy gak ni..kalo say memang skip lunch tu..ok gak nasi kerabu, paru + telur asin rm4.50

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺