Friday, 4 July 2014

FM dari kak Cempaka Biru

Semalam petang terima FM comel ni dari kak CEMPAKA BIRU yang baru balik dari Bandung baru2 ni. Terima kasih daun keladi ye kak..hihih. Teringin nak kesana jugak satu hari nanti, member ada ajak pegi lepas raya ni, tapi tak tau ler ada bajet extra ke tidak time tu..huhu


FM Zoo Negara tu pulak kakak opis yang bagi. Kebetulan last week dorang kena join volunteer team untuk bersihkan Zoo Negara anjuran kompeni kitorang. Aku tanya buat apa je kat sana? Kena gosok gigi harimau ke atau kena mandikan Panda? heheheh

Akak tu cakap dorang kena bersihkan kandang, sediakan makanan & bagi makan jugak, best jugak aktiviti tu sebab boleh masuk zoo free..hahah. Tapi tempat Xing Xing & Liang Liang tak boleh masuk lagi, so tak dapat lah dorang tengok pasangan Panda tu.

Akhir kata...terima kasih semua... =)

5 comments:

  1. Cutelah FMnya. Alhamdulillah rezeki ramadhan ni..
    Kalau CV pergi Zoo bolehlah kalau nak gosokkan gigi panda hihi...

    ReplyDelete
  2. RUGI LAR TK DPT TGK PSGN PANDA TU, HIHI

    ReplyDelete
  3. cantik fm tu...hhahaha ada bran ke nk gosok gg rimau ^___^

    ReplyDelete
  4. xmerasa gie bandung lg..patutnye last year pegi tpppp time tuh dh nak meletuppppp..;)

    comel fm..

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺