Tuesday, 5 August 2014

Kali pertama ke SEOUL GARDEN..

Kenapa kali pertama? Sebab SEOUL GARDEN ni baru bukak kat PALM MALL, SEREMBAN. Maklumlah kami kan duta bandar Seremban je..nak jalan jauh2 ke mall lain tak konfiden takut sesat...hehehe (alasaannnnn).


Aku sedikit frust lah sebab takde nampak kelibat KETAM disitu..tapi amat puas hati sebab dapat makan udang dalam kuantiti yang banyak, sampai kena tegur dengan dorang..hahah. Apa nak kesah, kita bayar kot..dah nama konsep pun ALL YOU CAN EAT.


Si kecik Hajar mantain dengan karakter Princess Elsa beliau sebab gigih pakai crown tu dari rumah sehinggalah balik. Sampai kan ada auntie tu tanya kat IRFA mana nak beli crown macam tu, dia nak belikan untuk cucu dia. Set crown tu IRFA beli kat kedai RM2 je..hihi


Tak sempat pun nak snap gambar makanan sangat pun sebab sibuk sangat memasak. Tulah, kat rumah sendiri tak berapa rajin masak tapi bila datang SEOUL GARDEN ni tetiba jadik rajin terlampau la pulak..heheh



11 comments:

  1. aha...dah ada cawangan di Seremban eh...ok lah tu..kat kat area tempat JM ni nak mkn akan ke IOIMall puchong lah..itu pun baru sekali ke sana..not bad..kalau dh bayar biar mkn puas2 kan..kang rugi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM,
      Yup...ada mall baru bukak, kami saje la jalan2 cuci mata, jupe pulak Seoul Garden ni..apalagiii..

      Delete
  2. Salam aidilfitri. Hee maaf zahir batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi..TIGA LALAT, selamat hari raya.. =)

      Delete
  3. mmg tempat yang sgt sesuai utk mereka yang sukakan seafood..lagi2 udang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mamaKaori,
      Tapi tak bnyk pilihan seafood pun kat situ..tak pastilah mmg standard mana2 atau cawangan tu je..

      Delete
  4. Salam Syawal...makan sakan ya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. KSura,
      Salam 12 Syawal...org sebok pegi raya..kami pulak pegi tawaf mall..hihi

      Delete
  5. rugi la kan tak sapu semua ate udah bayor kna la pulun sepuasnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila makan tu kena agak2 dah cukup ke belum bajet aku td yang rm30 tu. sebab nanti rasa rugi pulak..hehehe

      Delete
  6. aaaaaa lapar laa pulaaaakk tengok entri awak nihhh

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺