Tuesday, 19 August 2014

PEMENANG GA CIKVIVA..sori lambat update..

Lupa dah nak apdet pasal PEMENANG GA : CIKVIVA NAK BAGI GIFT..heheh. Hari ni baru berkesempatan nak apdet..


Pemenangnya adalah




Hadiahnya adalah sehelai INNER MAGIC untuk setiap seorang dari HAJAR CLOSET.


Terima kasih sebab sudi join...love uolls

5 comments:

  1. eh! nama kita ada hihi TQ2 CV cam teharuuu sgt rsa nk nangis je ni ;p
    Tahniah jugak kt kak JM n LD ;)

    ReplyDelete
  2. eh eh.. menang..yea!!!

    terima kasih banyak CV. first time ni boleh menang, hehe..terus rasa nak canang kat orang lain:)

    ReplyDelete
  3. ala tak tau pulak cik viva ada wat GA kan..ish2..
    tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺