Wednesday, 27 August 2014

Tudung Bawal AIDIJUMA..

Baru nak berjinak-jinak dengan tudung bawal dari koleksi AIDIJUMA. Kebetulan ada housemate yang jual, so aku rembat 2 helai untuk sesi percubaan..


Dengan harapan bila pakai tudung ni, otomatik muka jadik comel iras2 DATIN NORJUMA lah... =P

20 comments:

  1. Anak2 dara sunti akak pun tengah mengumpul tudung AD ni Viva.. cantikkan .. akak tak boleh dah tua kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. KakNur,
      Cantik2 tapi kena pakai baju plain bru kena..sy lak banyak bju bunga2..caner..huhu

      Delete
  2. Kakak tak mampu nak beli CV. Mahal sangat.
    Kakak pakai yg pasar malam punya jadilah:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakzakie,
      ehh..mne ada mhal kak...pssttt seploh hengget je selai..hihi

      Delete
  3. rembat anak sedara punya... sedap gak pakai muka terbentuk je

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheqsue,
      tak suka bawal yang lembut sgt tu sbb muka susah nk bentuk..rasa AJ ni ok

      Delete
  4. tulah tgk kat IG tudung bawal adijuma ni mcm cantek sgt
    nak try risau sbb k.el bkn suka sgt bawal2 ni..yg love shawl je haha
    xpe kita try dulu ye..sbb skun bawal pun leh belit mcm shawl ha ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. KakEL,
      Sy lak tak reti pakai shawl tu...tengok org kejap je belit2 terus jadik..

      Delete
  5. muhehehe harap2 la secomel datin juma ek ;p

    ReplyDelete
  6. brapa hrga nie.. saya teringin nak beli.. tapi tak mampu lagi.. mahal kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. zarulfarhana,
      Takdelah...seploh hengget je selai...utk percubaan..hihi

      Delete
  7. saya banyak baju bunga2. jadi kena la pakai tudung bawal plain ja. hehehehe. tudung aj ni untuk tshirt plain ja la :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. UmiNazrah,
      Tulah, tapi kadang tengok orng pakai baju corak ng tudung ni pon ada yang nampak cantik & kena kan..

      Delete
  8. Lya bru ada 2 koleksi Aj. Tu pom beli sblm eksiden aritu. Cuma raya bru ni baru smpat pkai. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. LYA,
      Kita lak baru beli...sbb tak jumpa kedai y jual..

      Delete
  9. kita beli yg tiruan dlm erti kata 'percubaan' utk beli yg ori.. boleh gitu... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama yana,
      ehh..ada y tak ori eh? alaa sama je kot...huhu

      Delete
  10. mule2 beli lah yg WL pastu msti tergoda yg lain2... mcm akak mule2 beli suke lama2 ketagih... asal kuar je beli hahhaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kNorhidana,
      Yeke..wah..pasni mesti sy pun boleh join the club bawal AJ..heheh

      Delete

Have a nice day... ☺