Wednesday, 13 August 2014

WW :: STAYSTRONG

Last week masa aku singgah kejap office lama nak ambik barang, ternampak banner untuk MH17 ni. Tengok line clear je terus aku sign otograph kat situ dengan sepatah dua ucapan takziah untuk family mangsa MH17 & MH370.

Al-Fatihah.. = (


#STAYSTRONG

10 comments:

  1. kita semua berharap MAS dpt bangkit...dan family yg terlibat, moga sabar dgn ujian ini

    ReplyDelete
  2. KAT SINI PUN ADA, DI TERMINAL PUN ADA

    ReplyDelete
  3. Itulah yg kita mampu CV..
    Sedih memang sedih..

    ReplyDelete
  4. Al fatihah.
    Moga segala urusan dipermudahkan

    ReplyDelete
  5. al-fatihah buat mangsa dan keluarga mangsa MH17...

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺