Friday, 12 September 2014

Gathering bersama NURULDEPP

Okay...tak tau mulakan cerita dari mana ni..tapi tetap nak story jugak.

Last week IRFA ajak teman dia pegi satu majlis tertutup beramah mesra dengan penyanyi NurulWahabDepp tu. IRFA cakap boleh bawak partner sorang dan yang speselnya jemputan ni eksklusif untuk pembaca terpilih blog nurulwahabdepp.wordpress.com sahaja.

IRFA dah janji nak support semua kos pergi balik ke CAFE PAK ABU kat Bangsar tu, tapi kami kena naik ERL lah pergi KL. IRFA cakap tema gathering ni kaler putih..pulak dahh..bertema bagai.

Setuju jelah teman dia pegi walaupun aku xde baju or tudung kaler putih..sebabnya aku alergik kaler putih ni...kulit aku kan tak berapa nak cerah

Kami sampai KL Sentral awal sket, so menjelajah ke segenap pelosok NU SENTRAL tu dengan satu tujuan iaitu carik BLOUSE PUTIH untuk aku. Tapi biasalah rega semua tak worth it nak beli kot semata-mata. Ada la jugak jumpa kedai yang jual murah blouse kaler putih ni tapi design pulak ala2 ibu me"nandung gitu pastu limited size lagi...huhh

Last2 jumpa satu kedai jual shawl kaler putih, IRFA rembat skali ngan inner magic selai. Tak pasal2 owner HAJAR CLOSET terpaksa beli inner magic jugak...hahaha.

Aku pulak bukan reti nak belit2 shawl ni..tapi demimu kakak ku yang tersayam..iollsss relaa pakai shawl ittewww...walaupunnn...krikkrikkrikk


Mula2 sedikit nervous sebab 1st time pegi majlis beramah mesra dengan artis ni...heheh. Cantik dan peramah sangat sis NURUL ni. Tu yang sempat amik gambar selfie laga2 pipi lagi tu..ouchhhh.

Semua ambik kesempatan pose mcm2 gaya kat situ..siap Gwiyomi bagai...sebabnya memasing teruja dapat print out terus lepas amik gambar..unlimited katanya..terima kasih PICCABOOTH..heheh


Sis NURUL datang dgn PA dia je, cik Ina. Hero dia si Zachary tu tak bawak sebab en asben pergi outstation, nanti susah nak handle kot Zach meragam pulak..dah lah sekarang NURUL tengah pregnant anak ke3...rezeki2..


Dapat goodies bag yang berisi produk kesihatan dari tajaan JAMU MAK DARA dan disampaikan sendiri oleh anak MakDara iaitu Mr Abib..heheh. Sporting sangat beliau, siap tunjuk video ekslusif MakDara tengah buat streching kat rumah...uihhh kalau aku konfem patah pinggang kot...

Menu kat CAFE PAK ABU haritu pulak menyediakan menu yang superb, mabeles, delicious n sweet bak kata Candy Crush. Terima kasih Pak Abu...cantik pelamin.. ^ ^


Nampak tak kelibat aku kat belakang tu...dah macam entiti sebab tetiba muncul kat situ. IRFA cakap aku macam orang yang lalu lalang & tumpang ambik gambar dengan satu grup kaki selfie...heheh

Terima kasih IRFA, NURULWAHABDEPP/ PA, CAFE PAK ABU, JAMU MAK DARA & PICCABOOTH sebab bagi aku peluang join majlis yang gojes ini.. ^ ^

14 comments:

  1. wahh...feeling retis gitu hehe....mula2 tertanya sapa la Nuruldepp tu hehe

    ReplyDelete
  2. Salam.. bestnyer bleh join... sambil tu nk tya, mcm mane nk ubah tulisan post tu...?

    ( sy budak baru belajar)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Pinky Boxes,
      Lupa dah caner nk tukar font tu..tapi kat setting lah yg pastinya..kita pon godek2 je...heheh

      Delete
  3. best kan suka tgok nurul tu manis je...

    ReplyDelete
  4. ada orang tu sentaps kena paksa pakai shawl lilit kaler putih
    hahaha, btw tq temankan i
    nanti i bagi adiah hokey

    ReplyDelete
  5. untung la dapat buah tangan banyak

    ReplyDelete
  6. dok pikir siapalah nurul depp tu..rupa-rupanya..
    awat alergik dgn kaler putih..nurul depp tu okeh je ^_^
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. chot,
      ntahlah..tp cam xleh terima kaler putih tu...rasa tak konfiden bla pakai..huhuh

      Delete
  7. bestnyer.
    leh jumpa nurul face 2 face

    ReplyDelete
  8. wahh untunglah dpt beramah mesra ngan nurul...best!!

    ReplyDelete
  9. bestnye dapat kenal dengan artis..

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺