Wednesday, 3 September 2014

Aktiviti BAKAR LEMAK...

Ini cerita pagi ISNIN kami, sebab masih lagi dalam mode cuti ganti hari MERDEKA. So gigih tak tidur balik lepas subuh sebab nak pegi JOGGING kat taman awam area Kuarters KLIA tu. Bila ingat balik, rasa lama dah tak buat aktiviti membakar lemak macam ni...sebab yang selalu kami buat adalah mengumpul lemak sesaje...heheh


Aktiviti bergambar sudah semestinya, walaupun exersice cuma sempat beberapa pusingan tasik tu je..pastu sebok dok main buaian..lepas gian..hehe


Sebelum balik singgah kedai mamak tapau sarapan sebab ingat IRFA tak masak pagi tu. Rupanya IRFA dah siap masak NASI MANDY KAMBING masa kami sampai rumah. IRFA masak spesel untuk MAK..sambil bertutorial sebab mak nak masak kat kampung nanti..


Jadi persoalannya sekarang...apa jadi dengan lemak yang aku dah bakar tadi?? Jeng..jeng..jengg..

20 comments:

  1. baru jer bakar lemak dah top up balik..hahaha..

    ReplyDelete
  2. hahhaha.. punah ranah la jawabnya utk lemak yg bru dibakar tadi ;p

    ReplyDelete
  3. TAHU TAK, MALAM TD ABAM MINTAK
    'BOLEH TAK NAK MINTAK SESUATU, SABTU AHAD TEMAN ABAM JOGGING BOLEH TAK?'
    HUHU
    #TAPIKITASAYANGLEMAKKITA

    ReplyDelete
  4. pehhh penat joging pastu topup plak ngan nasi mandy kambing huhu

    ReplyDelete
  5. hurmmm.. tang berjogging tuh dh mmg okayh dh..tp kenapa gambau yg bawah skali tuh mcm cover balik kalori yg dh ilang masa gambau first..kihkihkih..

    ReplyDelete
  6. lemak terus tersimpan rapi..hehe

    ReplyDelete
  7. mmg best lah dpt berjoging2 sambil buang lemak... tp tang nasi mandy kambin tu pun sgt meruntun jiwa.... jwbnyer lemak tu mgm beranak pinak la heheheh

    ReplyDelete
  8. Salam. Hee saya pun sudah lama tidak berjoging.

    ReplyDelete
  9. hahaha.. mmg sah beranak balik lemak tu ;)

    ReplyDelete
  10. Lemak pun senyummmm jeeee... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakcik Nur,
      Lemak pun say cheeeseeee...

      Delete
  11. mmg nampk sedappppp sgt nasi mandy tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. LYA,
      mmg sedap sngat...taruk pulak sambal tomato lebih...perghh

      Delete
  12. halalak..lepas bakar lemak..bertambah2 pulak lemak nya eheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM,
      Itu ler pasal JM...sakit pulak ati kite wak...hihi

      Delete
  13. Replies
    1. Chot,
      Yup..pakai pes nasik arab instant AL-BAYT...senang je masak dia..nak cuba boleh gugel Blog Hajar Closet..heheh

      Delete
  14. CT pun daaa ade banyak lemak tepu ni kekeke.. lama tak exercise kekeke

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺