Thursday, 18 September 2014

Kus SEMANGAT...

Tadi kan tengah kusyuk membelek2 website satu koleksi tudung ni..tetiba poppp...blackout pastu kuar skrin macam gini hah...alamakkk


Aku cuba la tekan ctrl + alt + delete untuk shut down PC tu...tapi dia takmo, hang je gitu. Kecut perut aku kejap. Cepat2 aku off kan plug, pastu tunggu kejap beberapa minit barulah on balik...

Fuhh kiri..fuhh kanan...

Alhamdulillah...kembali sediakala...hihi

8 comments:

  1. jaga2..
    ada yang memerhati
    hahaha

    ReplyDelete
  2. Bila shut-down tak proper memang boleh jadi gitu
    Nasib baik ok ye.

    ps: nakal kakak Irfa awak tu:)

    ReplyDelete
  3. pc kita pun sama. selalu je crash. kena transfer suma gambar2 ni. bahaya.

    ReplyDelete
  4. mmg seriau kalau kena mcm ni. Hai cik viva. Sorry akk busy lately x sempat dtg menyinggah.

    ReplyDelete
  5. kalau backout mmg akakn jadi giteww..tapi x boleh selalu nanti HDisk corrupt

    ReplyDelete
  6. lappy saya kerap kena camni ... cabut bateri jer

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺