Thursday, 25 September 2014

Telefon Meja..

Akhirnya aku dapat jugak telefon sendiri setelah 02 bulan pindah office baru ni. Ekceli dulu memang ada sorang satu kat meja masing2, tapi lepas pindah opis ni..tetiba kena share pulak. Satu pulau (04 meja) dapat satu je telefon. Pastu bila nak jawab kol, leceh nak kena bangun sebab nak capai fon..dah la semua muatan berat...heheh

Semalam singgah kedai hardware sebab akak opis mintak tolong tanyakan ada tak jual penyambung kabel telefon atau nama saintifiknya TELEFON KABEL SPLITTER (aku google semata nak carik nama benda alah ni...)


Aku tak tau pon kewujudan dia selama ni...huhu. Bagus rupanya benda ni, pastu murah je RM3 seketul & boleh pakai untuk 3 bijik telefon. Yess...pasni senang lah nak gosip2...muahahahhaa..

14 comments:

  1. oh..JM pun x tahu ada menda alah ni..ohhh bergosip i opis ye..repot bos kang ahaha

    ReplyDelete
  2. oh berguna jugak lah mende yng igt salah beli semalam ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah...pastu collect singgit sorang... =P

      Delete
  3. Replies
    1. kaknieda,
      Kuli je dpt telefon meja, bos dapat henfon..
      cc: IRFA

      Delete
  4. murah je RM3 pasni bleh gosip mak jemah ek ;p

    ReplyDelete
  5. oooo akak tak tau pun wujud bende sebegitu... almaklum mmg ddk blik sorang2 tak pnh share tepon ngn org lain tp bile kene merempat skrg nih telepon ada tp line takde heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah bos kan..ada bilik & fon sendirik..hihi

      Delete
  6. ooo nk telepon sbb nak bergosip ye
    bagus sgt haha

    ReplyDelete
  7. tahniah !! jangan gayut gayut pasni k.. iols report bos u kekeke

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺