Monday, 27 October 2014

Bila JEBAT jadik EN SOTONG..

Next drama TV terbaru adaptasi dari novel adalah SUAMIKU ENCIK SOTONG yang ditayangkan kat Astro setiap Isnin. Macam tak boleh terima pulak bila watak ENCIK SOTONG tu dibawak oleh ABG JEBAT aka Sharnaaz Ahmad...hahaha. Uitt..camana ye bila watak gangster lagi sado tu bila transform jadik watak selembut sotong...awww..



7 comments:

  1. malam nieee!!! hehehe tau tak pe abg sado jdi auwww!

    ReplyDelete
  2. kredit kat jebat la...kalau watak menjadi

    ReplyDelete
  3. heheheh dh tgk mlm td, mmg kelako lah dia jd auww2 gitu

    ReplyDelete
  4. Tapi dia sangat berjaya, kan? Hebat betu. Gaya macho tetap ada. Baju pink dgn bear tu yang tak menahan!

    ReplyDelete
  5. gedik giler..rasa nak lempang..ahahah

    ReplyDelete
  6. hahahaha nasiblah bukan peminat mamat ni :P

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺