Friday, 31 October 2014

Pemenang GIVEAWAY CDG by CIKVIVA..


Perhatian kepada semua kawan2 blogger yang telah sudi mengomen SAYA NAK kat entri GIVEAWAY CDG 2014 yang lepas..harap dapat meng"EMAIL"kan alamat anda untuk urusan pengeposan hadiah ye..

Boleh emailkan alamat anda di vivalove83@gmail.com

http://anumkhairil.blogspot.com
http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
http://life-of-a-traveller.blogspot.com
http://o-mulan.blogspot.com
http://pinkyboxes.blogspot.com

Kepada blogger yang pernah menang GA CIKVIVA sebelum ni, saya ada simpan alamat anda..jadi anda hanya tunggu abam posmen datang rumah ye..heheh

http://zakiepurvit.blogspot.com
http://kopiolimauice.blogspot.com
http://cempakabiru-nieda.blogspot.com
http://nolyzulkeply.blogspot.com
http://ladybermimpi.blogspot.com
http://chequesuechekgu.blogspot.com

Ready to post..


Walaupun tak seberapa tapi terimalah sebagai tanda ingatan ukhwah kita di alam maya ini...okbai

9 comments:

  1. Alhamdulillah.. Terpilih sebagai pemenang..Thanx banyak pcik viva..kejap lagisaya email details.^_^

    ReplyDelete
  2. Maaf..typo..mksud saya cik viva.. ;-)

    ReplyDelete
  3. Eh... kakak dpt lagi? Thks CV:)
    Kalau tahu boleh tumpang Irfa punya post laju
    Kakak baru dpt nasi arab dia yg kakak order - kakak beli 6 kotak hahaha..

    ReplyDelete
  4. terima kasih cikviva.
    semoga murah rezeki dan dapat melancong lagi.

    ReplyDelete
  5. wah tak sangka melekat jugak name kite kat atas tu... tima kasih banyak2

    ReplyDelete
  6. OMG...syukur...kali kedua join GA pun menang...tenkiuuu CV!!!..moga CV murah rezeki..

    ReplyDelete
  7. Terima kasih banyak CV. Terharu sangat dapat eiffel tower. Next time buat lagi eh...:)

    ReplyDelete
  8. untungnya siapa yg dpt tu...hehe.. :)

    ReplyDelete
  9. tahniah semua pemenang ;) eh eh nma kita ade gaks hihihi tqsm CV ;p

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺