Monday, 17 November 2014

SUSHI KINGKONG...

Tekak Jepun pulak kami harini....nasik panas2 gulung dengan kepingan seaweed ni...taruk cili sket..


Seaweed ni KOREA mari...bos balik dari bercuti kat sana last week...dia cakap sejuk gilerr. Bestnyaaaa nak KOREA jugak...uwaaaa

19 comments:

  1. TAHUN DEPAN KITA G KOREA
    INSHA ALLAH
    simpan duit dr skrg

    ReplyDelete
  2. Aha... dengar tu kakak Irfa awak dah buat planning
    Menjadi punyalah sebab ke Paris yg plan kejap pun menjadi inikan pula plan panjang...

    Balik belilah seaweed bebanyak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAKZAKIE,
      Inshaallah...smoga murah rezeki boleh pgi jenjalan lagi...hihi

      Delete
  3. aduh terliur nengok.... tang king kong sbb ada cili api ke apa hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. NORHIDANA,
      Hahaha...jadik kingkong kejap berasap telinga sebab pedas...hihi

      Delete
  4. tak pernah suka sushi... kata orang mentah ikan yg dia guna... sihhh takleh nak makan ler... sorry

    ReplyDelete
  5. penah mkn tapiiiiii mcm tak masuk ;p
    CV tqsm ole2 dh dpt....

    ReplyDelete
    Replies
    1. KOPIOLIMAUICE,
      Terima kasih abam posmen...heheh

      Delete
  6. x pernah makan.. jd xtau rasa camner..
    korea cantik

    ReplyDelete
  7. nampak sedap..akak pernah cuba sekali..anak lelaki bos akak buat..tekak ni boleh la terima jugak..kalau nak beli..rasa cam takut takut tak termakan..::
    memang best kalau dpt pi Korea..kalau akak ni berangan jelah..:)

    ReplyDelete
  8. seaweed tu mmg sedap...ri tu x beli sbb budget x cukup..next year pegi mmg dh spend tuk beli seaweed nih

    ReplyDelete
  9. Salam kenal! Blongnya keren! Saya lihat bahwa Anda upload banyak foto travel. Jika Anda mau share dan download foto2 dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Coba servis kami tanpa registrasi :)

    ReplyDelete
  10. Sekali sekala makan lemang jepon memang sodap... He He He...

    ReplyDelete
  11. Wahh,sushi kingkong ye...pos sini sikitttt.....>_<

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺