Friday, 7 November 2014

TAKOYAKI FROZEN..sila cuba..

Okay, nak tanya sapa suka makan TAKOYAKI??  Alaa..yang bulat2 tu..sedapppp. Boleh cuba sendiri kat rumah. Nak beli yang dah siap pon boleh tapi kalau beli yang ni lagi berbaloi & boleh dimakan seisi keluarga sambil menonton Maharaja Lawak Mega nanti...heheh


Mudah je..hanya perlu panaskan dalam microvave & gaulkan bersama bahan2 yang lain.

Jika berminat boleh whatapps no yang tertera ni..


Selamat mencuba..

20 comments:

  1. tak penah mkn lgiii mcm best leh try ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat shoping mall selalunya ada..cer try yang TAKOTAO punya tu dlu..kat mana AEON ada rasanya..tpi mhal sketlah 3 ketul rm4.90 kalau tak silap..

      Delete
  2. sebelum ni mmg tak tahu dan tak pernah terjebak dengan takoyaki ni..kiranya mmg tak tahu pun ada makanan Jepun namanya Takoyaki..seklai pegi Jepun hari tu try makan...slurrpp..sedapnya TAKOYAKI ni lembut...ish susah nk ungkap dgn kata2..mmg sedap lah..kalau mereka yg belum pernah try..mesti cuba :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM,
      ishh susah nak diungkap ye..heheh..sedap bangatt
      hanya jauhari mengenal manikam..tetibeee

      Delete
  3. Hmmm... macam Rai Ourkizuna juga dah
    CV ni sama macam Irfa pandai business..

    ps: kena tepek harga bagi pelanggan tahu CV.

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAKZAKIE,
      Ni memang produk RAI OURKIZUNA pun..saya tolong promote je sebab IRFA jadik stokis takoyaki ni..hehe
      Ada tu harga dia, RM18 satu set...

      Delete
  4. Ada perkhidmatan pos ker ni cik viva

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheqda,
      Alahai..COD je kot buat masa sekarang..belum try pos lagi..huhu

      Delete
  5. Kak zai pun pernah makan memang sedap.

    ReplyDelete
  6. awak yg jual ke dik... aduh bestnyer... akak nk try jgk lah nnti

    ReplyDelete
  7. sedapnya tako2..mmg fevret
    sllu beli kat AEON ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. yess...first time makan takoyaki ni kat jusco aeon tulah...masa tu rasa kesedapan melampau takoyaki ni...

      Delete
  8. Salam Cik Viva..wah jual takoyaki ye..memang nekcik suka suki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nekcik,
      takdelah, bukan kite jual..kawan sis punya..

      Delete
  9. Hi Cik Viva, saya ni baru jer pandai2 buat blog..selamat berkenalan..saya suka baca blog awak..mcm2 cite ada ekk??
    takoyaki tu cam best jerr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi mama_dany,
      Terima kasih singgah..ye blog saya ni mcam supermarket..macam2 ada... =P
      nak try takoyaki ke? boleh order..cod sampai pintu opis pon boleh...hahahah

      Delete
  10. salam kenal v..yan baru nak cuba ari ahad ni..product rai juga

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺