Friday, 12 December 2014

Buku CATATAN MAT LUTHFI..

Harutu adik aku ada beli buku CATATAN MAT LUTHFI. Ada carik kat bookstore tapi takde so terpaksalah beli online..laris bak goreng pisang panas nampaknya. Aku baru baca separuh, tak sempat nak habiskan lagi...sebab ada tulis dalam omputeh jugak so slow2 eh...heheh


Housemate aku yang sikaki novel tu tanya.."Akak, buku cerita pasal apa ek? Macam novel ke atau cerpen?"..hmmm.

Ntahlah aku pun tak pasti nak klasifikasikan camana...yang aku tau ni adalah CATATAN ringkas dari seorang student Malaysia di Australia yang bernama MAT LUTHFI.


Sapa MAT LUTHFI tu?? Nak tau carik Mr GOOGLE atau YOUTUBE...hehehe


Selamat membaca... #SARCASM

12 comments:

  1. Nnt dieorg nie akan ade kt pwtc nyeah..itu hari mcm ade terbaca kt fb die..

    ReplyDelete
  2. tebu di pinggir bibir tu makan dalammmm kot hahahaha....

    ReplyDelete
  3. baca buku ni boleh gelak sorang2

    ReplyDelete
  4. CV bagi address.

    cempaka_1002@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. rosreeze,
      Tp tulah dek kerana kebizian terlampau akhir2 ni...tak sempat nak habiskan lagi buku ni

      Delete
  6. tu macam puisi sekilas... yg keluar dari hati ke bibir tanpa memerlukan gaya yg biasa... bagus juga idea tu... harini kita terlintas sesuatu terus je coretkan sebab dalam lima enam tahun kemudian kita akan rasa aneh bagaimana kita boleh melakukan pemikiran setingkat begitu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najib,
      Ooo..yeke, baru saya tau..sebab mmg kadang2 tu bahasa dia puitis & mendalam...

      Delete

Have a nice day... ☺