Monday, 15 December 2014

Festival LAMPU PUTRAJAYA 2014..


Sapa yang pegi sini weekend haritu?? Mesti ada yang selisih dengan aku kan?? heheheh

Aku pergi berdua dgn adik..saje memeriahkan majlis kebetulan dia offday haritu. Sebenarnya nak jugak share gambar2 menarik kat sana tapi memandangkan henpon kami hanyalah cap ayam, maka simpan jelah niat murni kami tu..hukhukhuk

Kalau suasana malap2 gitu, kamera fon kami memang takmo bekerjasama langsung. Lainlah kalau kami ni pengguna tegar hp IPONG, OPAH, SAMSENG atau sebagainya..konfem lah gambo cantik walau dalam gua kelam...hehehe

Apa2 pun, ni adalah satu2nya gambar BUKTI kami berada kat sini malam sabtu lepas..peaceee!!!


L.A.M.P.U bermaksud LIGHT AND MOTION PUTRAJAYA.

8 comments:

  1. cam best je...ala..nak gak tengok..:)

    ReplyDelete
  2. oh itu ke makna LAMPU nya? igt kan mmg nak cakap ada lampu disitu, hihi
    emm tak ajak kita pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis,
      gamba LAMPU tu je yang terang...yang lain hampehhh....

      Delete
  3. Replies
    1. Kopiolimauice,
      Nampak mcm byk jugak aktiviti...tapi sy pg certain2 je..
      tp yg best tu masa dia wat show lampu kat bangunan mahkamah tu...pasaang lagu fynn jamal ...mmg best giler

      Delete
  4. May be kita ada selisih kot... Tapi.. Dalam mimpi... Pasal dah malam... Masa utk tido... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. scdha,
      hheheh...mungkin kot terlanggar bahu...errr dalam mimpi jugak...hhuhu

      Delete

Have a nice day... ☺