Tuesday, 9 December 2014

KEEP CALM & SABAR..

Dah lama tak tengok wayang sebenarnya. Ahad lepas asalnya IRFA ajak kitorang tengok movie LELAKI HARAPAN DUNIA sebab adik lelaki cakap cite tu lawak + kelakar katanyaa.. #faktakeauta

Rupanya dah habis tayangan untuk cerita tu. So, demi memenuhi permintaan penonton kecik jadik kami semua pakat tengok cite kartun ni..layan jelah..

PENGUINS of MADAGASCAR


Cerita dia kelakar sangat..walaupun aku tak tengok pun cite MADAGASCAR sebelum ni...heheh. Tapi kitorang gelak je tengok gelagat SKIPPER, KOWALSKI, RICO & PRIVATE yang comel tuh..

Nak dijadikan cerita, kami sangat BERTUAH pada hari tu sebab satu panggung dengan pengulas filem yang tak bertauliah duduk kat seat betul2 belakang kami. Sampai lah habih satu movie kami terpaksa dengar beliau mengulas dari satu scene ke satu scene...huhuhu. Cerita selanjutnya di SINI

Moral of the stori.... 


26 comments:

  1. oh mesti pengulas tu dah tengok citer berkali2 kan..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ARYAN,
      Tak pasti pulak...tapi gaya mcm baru tengok, cuma jenis yg suka bercakap barangkali...heheh

      Delete
  2. Alaaa nak tgk cite nie..mesti best..

    Haihhh cukup pantang kalau tgk wayang ade yg bising2 nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Falsya..
      Kelakor cite dia...buleh la tengok.. =D

      Delete
  3. anak2 akak ada jugak ajak..Uminya yg malas..hihi..
    untung ada pengulas kat blakang..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakSURA,
      Takpe, nanti download jer...hihihi

      Delete
  4. haaaaaaaaaaa... akak ada komen kat situ.... hilang sabar beb!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. KakSERI,
      Yeke....menguji kesabaran betul...kita pulak lak y tak boleh fokus sbb dengar bebelan dia...hehehe

      Delete
  5. emm entri ada kesinambungan
    dah macam sinetron lak ye

    ReplyDelete
  6. gempak cv ...sekali dpt tengok 2 movie. layannnnnnnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. KakNieda,
      Ehh...mana ada tgk 2 movie kak. Kami tengok movie kartun tu je...huhu

      Delete
  7. Citer LHD tu bukan sebab dah abis tayangan tapi tayangan ditarik balik... Adeiii... Kena download la nampaknye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Scdha,
      Seriuss??? tpi budak kaunter tu yg ckp dah habis tayangan...ooo rupanya ada kess..

      Delete
  8. situasi mcm tu lah paling menyampah sekaliiiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kopiolimauice,
      Tula pasal....grrrrrramm

      Delete
  9. memekak jer kan... rasa nak jerit jer time tu... 'DIAM LAH... KO DARI KAMPUNG MANA NI???'

    lagi satu hantu setan yg tengok wayang tapi sibuk nak chatting... hangin betul...

    btw... tolong sebarkan ni... untuk kebaikkan semua:

    http://www.mstar.com.my/berita/berita-semasa/2014/12/11/rumpai-beracun-johor-melaka/

    http://www.siakapkeli.com.my/2014/12/rumpai-mexico-bentuk-seperti-ulam-raja.html

    tumbuhan ni sangat cepat membiak dan sangat merbahaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najib,
      Ntahlah..nak sembang2 p dok kedai mamak la kan...huhuhu

      Delete
  10. Cv... nnti email nama alamat dgn no fon ya ke kemren0104@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cheqsue,
      Nk pos stroberi kan...buleh2..hehehe
      Sy dah emelkan address..terima kasih

      Delete
  11. rs nak cepok je org tu
    org tgh kusyuk layan movie ada lah pencerita kat situ sabo je lah..mmg kena sabo haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. KakEL,
      Takdelah..dah pusing banyak kali pon still tak paham2...buat selamba dia jek..

      Delete

Have a nice day... ☺