Wednesday, 17 December 2014

NOVEL & DRAMA :: BILA HATI BERBICARA

Sapa layan cite nih??? Adess..why so slow...penat dah menunggu bila nak habih ni. Tak sabar nak tunggu NEXT DRAMA pulak sebab hero dia ensem 200% katanya....lalalalala


Member bawakkan NOVEL ni kat opis. Aku terus ambik baca bab yang hujung2 tu je sebab nak tau caner ending...hehehe


7 comments:

  1. alaaa next drama cite ape??..sape heroooo??..kite xlayan sgt cite nie..sbb slow sesgt jalan cite..pastu mcm tah pape..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Falsya..
      Sapa lagi abam sado capt zill lah...#rinduawak200peratus

      Delete
  2. Saya lebih suka baca novelnya. Lagi feel. hehe.
    Kalau rajin, jom singgah blog sy :)
    http://chenta-shima.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. shima,
      terima kasih singgah..
      Takleh bukak blog awak guna pc, kena guna fon...huhu

      Delete
  3. tak penah sekali pun nengok cite nih huhuhu
    nengok hero ngn heroin mcm tak best je hahahhaha.... so, mmg tak layan lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. norhidana,
      sy pun terkdang je tengok...slow lah cite dia...hehehe

      Delete
  4. betul, slow gile cerita ni. asik2 cakap dalam hati, asik2 lagu.. tapi tetap jugak nak tgk hari2, huhuhu...

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺