Friday, 16 January 2015

B R I M

Sapa dapat BRIM tahun ni angkat tangan???

Okay mesti tak ramai kan sebab aku rasa korang mesti banyak melebihi had punyalah. Aku masih dapat lagi sebab maklumlah gaji aku kecik...kikikilalaaa


Kepada yang masih berstatus bujang, bayaran BRIM sekali je setahun (ONE OFF)...jangan berangan nak dapat 2/3 kali macam dorang yang ada family ni...huhh


Aku rasa cukup ni kalau nak RENEW PASPORT sebab aku punya expired date 12JUNE14 tapi takde plan lagi nak pegi mana2 buat masa sekarang..cuma IRFA adalah ajak aku pergi HCMC hujung bulan ni...hmmm #RINDUSAIGON

Kadar baru untuk permohonan baru / renew pasport untuk tahun 2015 seperti dibawah.


Oh ye...lupa nak cakap TERIMA KASIH KERAJAAN =)

9 comments:

  1. Skang rm200 aje utk 5 tahun ... murah dah sikit.
    amy tengok citer2 tu ka thttp://myasiantv.com/drama/kill-me-heal-me/

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah buat semua yang dapat BRIM :)

    ReplyDelete
  3. PASPOT KITA EXPIRED MAY, MMG TAHAP KENA RENEW NIH

    ReplyDelete
  4. kalau tahu rega nk turun, takde la kita pegi renew akhir thn lepas. hehehe

    ReplyDelete
  5. Alorr.. kalau dah rindu kenalah beli tiket dan pegi kan:)

    Pegilah CV, nanti menyesal, hehe...

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. takder plan nak ke mana2 ke tahun ni.... kami pun takder plan tapi macam nak gi Pilipin ngan Indonesia... dekat2 jer... takder duit nak gi jejauh... kalau boleh masuk Indon tu naik bas jer... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu blh naik bus, nk ikut juge lah...hhiihi

      Delete
  8. Wahhhhhh bolehlah kirim baju kurung sepasang dua kat HCMC.
    Selamat bershopping.....

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺