Wednesday, 7 January 2015

THROWBACK 2014 GATHERING..

Okay, ni kisah tahun lepas..cewahhh.

Opis aku ada buat YEAR END GATHERING pada 31HB DEC aritu. Akak2 opis aku ramai yang tak dapat join dek kerana banyak kekangan kerja barangkali...kohkohkohh

Pihak committee ni ada buat EXCHANGE GIFT & LUCKY DRAW sekali untuk memeriahkan majlis..i loikeee. Syarat utama nilai GIFT haruslah berharga RM10 keatas..emmm

Aku punya hadiah paling berat walaupun tak mahal...hihihi..

cer tekaaa...kaler biruu tuh


Bertempat di ASTON HOTEL, NILAI. Pilihan venue dibuat berdasarkan bajet & lokasi yang agak strategik berdekatan dengan pasaraya GIANT & TESCO, so boleh la larik kejap pegi beli hadiah kalau dah datang last minit...hehehe


Dekorasi background yang sangat SIMPLE..


Meja kanan untuk bahagian EXCHANGE GIFT manakala meja sebelah tu untuk cabutan LUCKY DRAW. Mari kita tengok sapa yang KENAAA...hehehe


Last moment dengan officemate untuk tahun 2014...
Masing2 eksen tayang hadiah..hahahah


Taraaaa...hasil tangkapan aku haritu..yeahhhh


Yang paling best EXCHANGE GIFT aku lain dari orang sebabnya aku dapat sehelai HALFMOON SHAWL & PAKEJ ONE NIGHT STAY kat HOMESTAY kakak opis. Nanti aku nak wat spesel entri pasal tu ye.. #review

Yang aku tau rumah dia tu selalu ada produksi drama datang shooting..emmm. Teruja kejap kot2 time aku aku pegi tu ada HERO ABAM SADO tengah shoot...ahaksss

#SELAMATTAHUNBARU2015
#APAAZAMTAHUNBARUANDAYE

16 comments:

  1. perfume x nak jual ke? koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. SIS,
      Errrr...i dah bg tu miniature punye ok kot...heheh

      Delete
  2. fuyoooo bnyk gak dpt nye tu..happy new year ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...hepi new year cik kopiolimauice

      Delete
  3. Banyaknye hadiah... Hepi new year...

    ReplyDelete
  4. wow menarik tu.. nak ikuttttt nak jumpa abam sado jugaaaak heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT,
      Hahaha...abam sado sgt..nak signnnn

      Delete
  5. Wah byk ad ni..
    Hehehe menarik hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. YUI,
      Alhamdulillah...rezeki murah..heheh

      Delete
  6. Salam. Hee tahun baru yg meriah.

    ReplyDelete
  7. part lucky draw tu saat yg di tunggu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM,
      Tulah, padahal selalunya event lain haram nak menang...ni sebab hadiah ada banyak so konfem smua dapat...hahaha

      Delete

Have a nice day... ☺