Wednesday, 18 February 2015

RAYA SAKAN..

CNY tahun ni jatuh hari Khamis & Jumaat pulak...memang cuti lama lah bagi kami warga opis hour..hahaha. Tapi tulah takde plan nak pegi jalan mana. Bajetnya pun dah kelaut...hukhuk

Nak balik kampung tak boleh lagipun next week kami balik kampung jugak sebab ada kenduri tahlil untuk arwah nenek. Maklumler kampung kami kan jauh ke Pantai Timur sana, kalau belah2 Melaka @ Nogori dah konfem dah balik dah..ngeeee


GONG XI FA CHAI...

5 comments:

  1. sis pun x balik juga . layan je movie cina g berlambak ni ... heh heh

    ReplyDelete
  2. Selamat Menyambut Tahun Kambing yer... mari kita semelih kambing... yeayyyyyy

    ReplyDelete
  3. tahun ni tak makan limau sangat ...sbb taak dpt limau free hheheheh

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺