Tuesday, 10 February 2015

SAKITNYA TUH DISINI..

Alahai...bulan ni memang banyak makan belanje lah....tarik nafass....hembusss

Baru lepas bayar saman trafik semalam..$$$$ dah terbang...hukhukhuk

Balik keje singgah kedai tayar konon nak buat balancing sebab rasa macam dah goyang2 sket time aku memecut...


Apek kedai tu cakap..."You punya tayar sudah rosak, bahaya la u pakai lagi tayar ni..kasi tukar laaa.." 

OOO...baru aku perasan tayar memang dah azab rupanya..heheh.

 Balik keje nanti nak kena pegi melabur lah ratusan ringgit lagi...adoyaii..


Hujung bulan ni nak kena renew roadtax pulak..hmmm

18 comments:

  1. alamak..nasib baik perasan..

    ReplyDelete
  2. betul2 sakittt nih! sabar naaaa....

    ReplyDelete
  3. huhuhu dugaan betul tuh.... apa lg tpaksa korek lah duit simpanan..

    ReplyDelete
  4. cobaan cobaan..xpe..cik viva byk duit hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakEL,
      Alhamdulillah..smoga murah rezeki saya kak...hahaha

      Delete
  5. dugaan bertimpa2 ...sabar je la.
    sama la kita roadtax mati awal mac

    ReplyDelete
  6. biasalah cik viva adat kita membela...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheqda,
      betul tu, kat situ jelah nak melabur pun...hehe

      Delete
  7. Style kami kat tempat kerja, main kutu utk renew roadtax or insurans or apa saja yg babitkan keta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SIS,
      Same lah, bulan ni turn saya dapat kutu jugak..so mmg target nak renew roadtax. Dah banyak tahun mesti ambik bulan 2 punye turn..hehe

      Delete
  8. kena naik public transport lah nampaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. NA,
      Susah sebab kena naik 2 kali bas baru sampai opis.

      Delete

Have a nice day... ☺