Friday, 13 February 2015

SARAPAN KOPITIAM ALA2 ROTI TITAB..

Pagi tadi punya breakfast kat opis.. ROTI TITAB homemade je kat opis.

ROTI TITAB tu salah satu menu femes yang kat ada KOPITIAM KITA di KELANTAN ni. Selalu tengok ramai orang post gamba roti titab ni kat media sosial. Rasa teringin tu yang try buat tadi...hihih

Hasil dari carian di hashtag ROTI TITAB @ INSTAGRAM


Same tak? Nampak sama tapi bukan dia..


Maaf...telur separuh masak agak bersepah sebab salah teknik masa pecahkan telur tu tadi...hehehe

10 comments:

  1. sodap tuh... tp akak blm penah try lg mkn roti +tlr separuh msk+ kaya

    ReplyDelete
  2. Patutnya kena tambah kuah kacang pool kan,huhuu....

    ReplyDelete
  3. Xpyh pergi kopitiam kita la cik viva kali ni...sbb dh tau cara..hihihi

    ReplyDelete
  4. Ros tak pernah makan. Nampak sedap!

    ReplyDelete
  5. walaupun telur bersepah tetap nak sedap..
    nak try buat jugak la..hehe

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan cik viva. yarabbiiiiiiiiiiiiiiii sedapnyaaa!!! memang only kat kelantan je ke? huwaaaaa

    ReplyDelete
  7. ape rasa kaya+telur halfboiled??

    ReplyDelete
  8. yg kuning kt bucu2 tu kaya ke? tabur lada sulah sedap tu

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺